Происшествия

Окупанти на Донбасі зірвали оголошене напередодні перемир’я

Російсько-окупаційні війська фактично відразу ж зірвали оголошене напередодні перемир’я. Вже о першій годині ночі ворог порушив домовленості Тристоронньої контактної групи про цілковиту прихильність до всеосяжного, сталого та безстрокового припинення вогню.

Так, у районі населеного пункту Щастя противник протягом півтори години вів вогонь у бік наших позицій із 82-мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, на світанку міномети калібру 82-мм ворог застосував по захисниках Троїцького.

Станом на 08.00 5 березня зафіксовано 2 обстріли наших позицій. За попередньою інформацією внаслідок ворожого вогню ніхто із українських військових не постраждав.

Підрозділи сил АТО вогонь у відповідь не відкривали, повністю дотримуючись умов перемир’я. Водночас, у разі загрози життю та здоров’ю цивільного населення, особового складу підрозділів ЗС України, здійснення інших провокаційних дій бойовиками окупаційної адміністрації Російської Федерації, Збройні Сили України готові негайно адекватно реагувати у відповідь.

Прес-центр штабу АТО

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button