ОбществоПроисшествия

За збут наркотиків у Миколаєві Андрій Іванов за вироком Корабельного райсуду отримав ще 6 років в'язниці з конфіскацією майна

26.02.2018 року Корабельним районним судом міста Миколаєва оприлюднено вирок щодо місцевого мешканця Андрія Борисовича Іванова (має середню освіту, раніше шість разів судимий, неодружений, працював за усною домовленістю) за матеріалами провадження про збут наркотичних засобів.

Розглядаючи цю справу, суддя Олена Кутурланова встановила, що обвинувачений неодноразово збував за гроші особливо небезпечний наркотичний засіб (опій ацетильований) у різних районах Миколаєва, зокрема і в Корабельному.

14 лютого 2018 року між прокурором Миколаївської місцевої прокуратури № 2 А.В. Малюк, якій на підставі ст. 37 КПК України надані повноваження прокурора у кримінальному провадженні № 12017150050001810, та обвинуваченим, за участю захисника Капіноса І.І., укладено угоду про визнання винуватості у вчиненні кримінального правопорушення.

«Приймаючи до уваги дані про обвинуваченого, який в цілому характеризується посередньо, проживає з матір’ю похилого віку, яка потребує стороннього догляду, та стан його здоров’я: наявність тяжкого хронічного захворювання, а саме: гепатита «С» та ознаки розладу особистості, беручи до уваги обставини, які пом’якшують та обтяжують покарання, суд дійшов висновку про наявність підстав для затвердження угоди про визнання винуватості, укладеної між прокурором і обвинуваченим за участю захисника, та призначення обвинуваченому узгодженого сторонами виду та розміру покарання”, — зазначається у вироку.

Суд, затвердивши вищезазначену угоду, визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, призначивши узгоджене між сторонами покарання — у виді позбавлення волі строком на 6 років з конфіскацією всього належного йому майна.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. По всему району ежедневно появляются надписи с рекламой наркотиков! Родители, появилась тварь, которая угрожает будущему наших детей! Покупаем краску и все вместе боремся с этой нечистью!!! Полиция, СБУ- все, кто должен с этой страшной угрозой- где вы!? У вас же тоже есть дети!

    1. Иван Сергеевич : Это хорошо! Но когда ж вы хабарников и ворюг будете сажать???

      Особенно высокопосадовцив , ведь рыба гниет с головы .

  2. Походу делиться данью с копами отказался и на скамью загремел поэтому

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button