Происшествия

Нападав та бив, щойно жінки заходили у під’їзд: серійний рецидивіст пограбував 7 мешканок Корабельного району

Миколаївські поліцейські затримали серійного рецидивіста, який грабував жінок у Корабельному районі. Зловмисник нападав на жертв, щойно вони заходили у під’їзд будинку, бив та відбирав їхні сумки. Раніше він вже двічі відбував покарання за злочини.

Сьогодні, 1 березня, оперативники Корабельного відділу поліції затримали 41-річного злочинця. На його рахунку сім пограбувань місцевих мешканок.

Зловмисник чекав на жертв біля під’їздів багатоповерхівок та, щойно жінки відчиняли двері, одразу заходив за ними. Потім бив, щоб постраждалі не могли чинити опір, та тікав із їхніми сумками.

Вивчивши вміст сумки, нападник забирав лише цінні, на його погляд, речі, а сам аксесуар викидав у смітник разом із документами, ключами та недорогими мобільними телефонами, до речі, яких була більшість.

Грабіжник встиг продати два відібраних мобільних, проте поліцейські відшукали їх та вилучили, як і сумки із особистими речами постраждалих.

 

Відомо, що злочинець раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення пограбувань та розбоїв, а, звільнившись рік тому із місць позбавлення волі, знову взявся за стару справу, досвід у якій вже мав чималий. Тоді зловмисник діяв за такою ж схемою: нападав виключно на жінок, бив та забирав сумки.

Зараз нападник затриманий поліцейськими у порядку ст. 208 КПК України, слідчим йому буде повідомлено про підозру у вчинені низки тяжких злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186 «Грабіж» та ч. 2 ст. 187 «Розбій» КК України.

За вчинені кримінальні правопорушення зловмисникові загрожує до 10 років ув’язнення із конфіскацією майна. Розслідування триває, — повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

14 комментариев

  1. Почему елки-палки замазали лицо преступника? Может жертв и больше было, а так его и не узнает никто(

  2. Покажите еб/ло этого пи/ора, зачем закрывать. У нас суд такой что завтра выпустит,может встречу хоть рожу нае/ашу.

  3. два раза судим уже был,так почему вышел?ддя рецедивимюстов жоще сроки нужны, ато вот так ударит кого и убьет

  4. Я знаю этого человека, всё что написали это бред.полиции не кем закрыть дело, ему не 41год это раз, человек работает и зарабатывает достаточно хорошо, прежде чем обвинять его нужно сначала разобраться, в очередной раз убеждаешся что полиция у нас гавно которое портит жизни хорошим людям)))

  5. Не факт что кавота из вас завтра приедут и заберут с работы и повесят на вас тройное убийство и грабежи с целью лёгкой наживы)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button