Общество

Увага! Очікується погіршення погодних умов! Оголошено чергове штормове попередження

За даними Миколаївського обласного центру з гідрометеорології, у зв’язку з виходом чергового південного циклону, вдень 2 березня та протягом доби 3 березня 2018 року на території Миколаївської області та в місті Миколаєві очікується ускладнення погодних умов: у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу, місцями — сильні опади, налипання мокрого снігу, на дорогах — ожеледиця, сніговий накат.

Різкі коливання температури повітря: вночі 2 березня — 15 — 20˚ морозу, вдень 2 березня та протягом доби у суботу, 3 березня, — підвищення температури повітря до 2˚ морозу — 2˚ тепла. 4 березня — припинення опадів та явищ, зниження температури повітря вночі до 8 — 13˚ морозу, вдень до 3 — 8˚ морозу.

Міські служби звертаються до городян з проханням мінімізувати поїздки особистим транспортом без нагальної потреби та приділити увагу людям похилого віку. За можливості допомогати їм, аби на час ускладнення погодних умов обмежити їх пересування вулицями.

«Будьте уважні та обережні!», — звертається до місцян управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button