Общество

Проти дитячої безпритульності: серед сімей у Корабельному районі Миколаєва провели рейд "Діти вулиці"

З метою соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, запобігання дитячій бездоглядності і безпритульності, а також з метою профілактики та попередження нещасних випадків з дітьми, 28 лютого 2018 року службою у справах дітей адміністрації Корабельного району спільно з сектором превенції Корабельного відділу поліції та Корабельним РВ у м. Миколаєвів ГУ ДСНС України у Миколаївській області проведений черговий профілактичний рейд «Діти вулиці».

Під час проведення рейду обстежено 4 сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах. Законних представників попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків та зобов’язано створити належні умови для проживання дітей.

 

«Батькам надані відповідні рекомендації та вказано на шляхи вирішення негараздів», — повідомляють в адміністрації Корабельного району.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Пусть сходят на Попеля.там бомжей малолетних пруд пруди. Курят и пьют с родителями самогон.а потом дебоширят по улицам. Супер будущее для страньі. И никто ими не занимается. Живут в притоне.промьішляют воровством и знают.что все безнаказано.

  2. Это пишет вам Серега бывший мент и мусор тухлый я капусту собирал беспризорникам давал
    Я мусор Серега это не Магистр

  3. "Батькам наданi рекомендацii"- совсем крышка поехала? Потом по телешоу будут ужасы показывать? Вы же, как говорите, в Европу движетесь, или в жопу? Там голос повысить- отберут ребенка, а вы явно оставляете в опасности, не изолируя детей из таких семей!!! Или это программа по возрастанию преступников и наркоманов???

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button