Происшествия

За чаркою чоловік у Миколаєві вбив вночі сусідку, а "швидку" викликав лише вранці

До Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від лікарів про те, що, приїхавши на виклик до будинку, який розташований по вул. Листопадовій, у одній із квартир вони виявили мертвою 73-річну місцеву мешканку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

На місці події поліцейські встановили, що напередодні ввечері 54-річний сусід потерпілої запросив її до себе додому, де організував застілля. Через надмірну кількість випитого спиртного між сусідами виникла сварка, в ході якої зловмисник схопив ножа та почав наносити удари потерпілій.

Після скоєного чоловік пішов відпочивати, і лише вранці зловмисник викликав лікарів швидкої допомоги, які і констатували смерть потерпілої.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Поліцейські Інгульського району затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України.

За узгодженням із прокуратурою зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: Во время пьяной ссоры молодая женщина в Николаеве зарезала своего возлюбленного

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. А говорят в России по колено в грязи живут и бухают по черному, а у нас уже Эропа, чисто чисто по чистому.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button