Культура

Таланти з палацу культури «Корабельний» отримали перемоги на обласних та всеукраїнських конкурсах

Два перших зимових місяці були багаті на події для творчих працівників міського палацу культури «Корабельний».

Колективи художньої самодіяльності брали участь і ставали переможцями багатьох конкурсів, змагань.

Про це повідомляє заступник директора з культурно-масової діяльності Миколаївського міського ПК «Корабельний» Максим Коровай:

«Розпочали ми поповнення арсеналу наших перемог тим, що театр мініатюр «КУ-МЕ-ДІЯ» під керівництвом режисера-постановника Марини Брояк став володарем Гран-прі обласного конкурсу новорічно-різдвяних програм «Чаро-Дій». На розсуд журі ми представили новорічну дитячу казку «Пригоди в Задзеркаллі», за яку були удостоєні найвищої нагороди.

Продовжив завойовувати призові місця народний ансамбль бально-спортивного танцю «Фантазія» (керівник – Юрій Крижановський), учасники якого привезли чотири І місця, два ІІ місця, шість ІІІ місць з Чемпіонату Миколаївської області зі спортивних бальних танців. А одна учасниця дійшла до півфіналу.

На Чемпіонаті України, Чемпіонаті Асоціації спортивних та естрадних танців України (АСЕТУ) з сучасних танців і Всеукраїнських відкритих змаганнях, що проходили у Харкові, зразковий ансамбль сучасного танцю «Жемчужина» (кер. – Наталія Кобельчук) виборов дипломи лауреатів І, ІІ та ІІІ ст.

Змагаючись в Обласному турнірі зі спортивних танців «Зимовий кубок Грації-2018», клуб спортивного танцю «Елена», незмінним керівником якого є Олена Заборовська, примножили скриньку перемог одним дипломом за І м. і кубком, двома дипломами за ІІ м. і одним дипломом за V м.»

24 та 25 лютого у Центральній бібліотеці імені М. Л. Кропивницького відбувся обласний конкурс розмовного жанру «Барви надії». Понад 100 любителів мистецтва слова від 7 до 65 років практично з усіх районів Миколаївщини у дружньому колі прославляли невгасиму віру у вічні цінності життя.

«Приємно, що з кожним роком збільшується кількість учасників, які виступають у якості читців, гумористів, конферансьє тощо. Серед великої кількості любителів художнього слова були й представники міського палацу культури «Корабельний».

Учасники театру М. О. Троянова (кер. – Тетяна Герман) — Єлизавета Мальцева і Микола Матвєєв — дивували своєю акторською майстерністю, виконуючи гуморески класиків української літератури Павла Глазового, Василя Моруги, а також декламуючи авторські сміхослівні твори.

За рішенням компетентного журі Є. Мальцева стала володарем диплому ІІІ ст., а М. Матвєєв виборов диплом ІІ ст.» — повідомив Максим Коровай.

«Дирекція міського ПК «Корабельний» щиро вітає артистів розмовного жанру із досягненнями, бажає подальших творчих перемог та успішного виступу на V міському конкурсі читців «Нас єднає Тарасове слово», що відбудеться 13 березня у Кульбакінському БК. А також бажає всім творчим колективам, підкорюючи творчий Олімп, вдалих виступів та яскравих перемог», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали:
Вихованка палацу культури “Корабельний” виборола ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі «VIVAT-MARIN»

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Приємно, що незважаючи на складну політичну ситуацію в Україні продовжує розвиватися художня самодіяльність. Дай, Боже, подальших успіхів всім учасникам художніх колективів та їх керівникам.

    1. Черномор, ты или туп или провокатор, с Украины отбирается все что может принести прибыль упырю бизнесмену, хозяину пану, все эти победители станут средством его заработка за долю малую. А так вообще Слава .. ну, и так далее...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button