Общество

Суттєве погіршення погодних умов прогнозується з 23 лютого на Миколаївщині

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, на території нашої держави з 23 лютого 2018 року прогнозується суттєве погіршення погодних умов з інтенсивними опадами у вигляді снігу, хуртовинами, утворенням переметів та ожеледиці на автомобільних дорогах.

Найближчі три доби на території Миколаївської області температура повітря коливатиметься в межах від -7 до -5 °С, можливі опади у вигляді снігу, пориви вітру до 25 м/с, на дорогах — місцями ожеледиця.

У зв’язку з ускладненнями погодних умов, Служба автомобільних доріг у Миколаївській області закликає всіх учасників дорожнього руху утриматись від дальніх поїздок, перед виїздом з дому перевіряти технічний стан автомобіля, забезпечити запаси палива та теплого одягу на випадок надзвичайних ситуацій, на дорозі дотримуватись Правил дорожнього руху, швидкісних режимів і тримати дистанцію.

[do_widget id=text-16]

 

Під час панування негоди можливі введення обмежень у русі для забезпечення оперативної й безперешкодної роботи снігоприбиральної техніки на автодорогах загального користування державного значення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. люди не плюйте на землю не харькайте,сколько можно смотреть на слюни и харькачки

    1. Ilija Djokovic пише : "люди не плюйте на землю не харькайте,сколько можно смотреть на слюни и харькачки"

      Бо бидло .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button