Происшествия

7 разів судимий мешканець Корабельного району унадився красти каву з супермаркету, за що отримав новий "строк"

7 лютого 2018 року в Корабельному районному суді міста Миколаєва суддя Олексій Непша виніс вирок за матеріалами кримінального провадження щодо обвинувачення у крадіжці раніше судимого (7 разів)  миколаєвця з неповною середньою освітою, який вчинив нове кримінальне правопорушення через зовсім нетривалий час після звільнення з місць позбавлення волі.

Розглядаючи справу, суд встановив, що 28.11.2017 р. (близько 09:40) обвинувачений, перебуваючи у приміщені супермаркету «АТБ», розташованого за адресою: м.Миколаїв, пр.Богоявленський, 342/5, керуючись раптово виниклим корисливим умислом, зі стелажу з товарами таємно викрав належну ТОВ «АТБ-маркет» одну м’яку упаковку розчинної кави «Jacobs Monarch» масою 400 грамів вартістю 236 грн. 58 коп., сховавши її в свою куртку. Після цього обвинувачений перетнув лінію кас і покинув приміщення супермаркету, не сплативши грошові кошти за вказаний товар.

Крім того, 29.11.2017 року, обвинувачений, знаходячись у тому ж приміщені супермаркету «АТБ», діючи повторно, знов викрав зі стелажу з товарами таку саму упаковку розчинної кави, сховавши її в свою куртку. Далі історія повторилася.

«В судовому засіданні обвинувачений в інкримінованому правопорушенні свою вину визнав повністю та показав, що двічі, 28 і 29 листопада 2017 року після 09 год. 00 хв. приходив до супермаркету «АТБ» в Корабельному районі м. Миколаєва і в кожен з днів викрав по одній упаковці кави, які подальшому продав на ринку випадковим особам за 150 грн. кожну. У вчиненому розкаюється; перед судовим засіданням сплатив згідно фіскального чеку на відшкодування спричиненої шкоди…» — зазначається у вироку.

Суд ухвалив визнати обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 ч.2 КК України, та призначити йому покарання у виді арешту на строк три місяці.

Вирок може бути оскаржений до Апеляційного суду Миколаївської області через Корабельний районний суд міста Миколаєва протягом 30 днів з дня його проголошення.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Всё это прекрасно. Вот только многих больше интересует когда же получат реальные сроки наши так называемые "народные" депутаты, народность которых заключается только в присвоении средств этого самого народа, так же когда на реальный срок сядет в частности "честнейший" шоколадный пердизент Парашонка, меняющий на Яныка, но уже обогнавший его по уровню коррупции? Когда?!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button