Общество

"Колотнеча" в селі Лимани: місцеві "князьки" зазіхнули на шкільну територію

В Лиманівській школі, що у Вітовському районі, має відбутися надзвичайна подія: обласною держадміністрацією та Галицинівською сільською радою в кінці 2017 року придбано спортивний майданчик зі штучним покриття. Та на зручній для його встановлення території (на території школи!) знаходяться лінії електропередач. В чиїм користуванні та в чиїй власності – питання суперечливе, тому ніяк не вирішується доля спортивного майданчика.

Переставити пару стовпів та спрацювати в інтересах людей було б надто просто, якби не протистояння, що відверто демонструвалось під час «об’їзду» території і місцевим керівництвом ОТГ, і очільницею освіти Л. Гулою, і педагогами та директором Лиманівської ЗОШ, і комітетом батьківського управління. Протистояння, причому відвертого і категоричного, як здалося, саме місцевою депутаткою Л. Дамаскіною (місцеві жителі знають її за попереднім прізвищем – Пилипас).

Можливо, «конфлікт інтересів», де керівник школи Олена Олійник діє в інтересах дітей, а пані Л. Дамаскіна – у власних інтересах, все-таки переважить заради підростаючого покоління та не перейде в організацію нищівного цькування, спрямованого на Олену Володимирівну. Гнів і ненависть – це той вітер, за яким може з’явитись буря. Кому вона потрібна? Навіщо «колотнеча» в селі?

«Дамаскіна Л.М. пропонує розмістити майданчик на іншому місці, де зараз ростуть більше 50 дерев горіхів. Дерева дорослі, стоять на обліку основних фондів школи і складають її «зелену зону». Враховуючи, що поруч з селом розташований Миколаївський глиноземний завод та 2 шламосховища, потреба в «зеленій зоні» життєво необхідна. Районна РЕС готова надати допомогу школі у вирішенні цього питання, але Дамаскіна Л.М. категорично відмовляється від перенесення лінії електропередач, чим позбавляє наших дітей можливостей зберігати та покращувати своє здоров’я.

…Ми отримали тотальний та нищівний контроль з боку місцевих «князьків». Дійшло вже до погроз директору школи звільненням», — зазначила Олена Олійник в листі до губернатора.

Ми надаємо копії листів, які директор Лиманівської школи відправила Олексію Савченку – голові Миколаївської ОДА, Івану Назару – голові Галицинівської сільської ради, панові Е. Галату – начальнику інспекції Держенергонагляду у Миколаївській області.

Джерело: «Право на ПРАВДУ»

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

16 комментариев

  1. Ну так переставить столпы и линии электропередач-это же совсем другая тема.Это собственность Облэнерго.и не важно на чьей территории они стоят.

  2. Пелипасы 3,14дорасы!!! Они уже зае.али весь Николаев! Эта семейка воров токо и занимается отжиманием имущества! Пелипаса недавно выпустили из СИЗО. Этот мутак сделал справки, ну а правосудие у нас сами знаете какое! Тем более для таких как пелипас, законов не существует!

  3. На кол её суку посадить, а кол смазать дёгтем, и пока кол ей в жопу будет заходить пусть падла думает как заботиться о благе народа, а не о своём

  4. Я вам хочу сказать у вас жителей куча всем надо собраться и стоять на своём ни полшага назад

  5. Лимановцы, не дайте переименовать ваше прекрасное село Лиманы в Пелипасовку!!!Не дайте этой циничной торгашке забрать у детей спортплощадку!И не дай Бог ей быть у власти!

    1. / Не дайте этой циничной торгашке забрать у детей спортплощадку!И не дай Бог ей быть у власти /

      Правильно . Мордякою в гів .но її .

  6. Да... как не парадоксально и неудобно для многих майданопатриотов прозвучит, но это БУДНИ НЕЗАЛЕЖНОЙ КРАИНЫ, а по факту самой бесправной и колонизированной страны где процветает огалделый капитализм и кумовство. Если люди попробуют сами снести эти опоры то их отметелит полиция и братки крышующие барыг, остается один вариант который реально работает в этой стране - это заплатить наципатриотам "Свобода", "Правый сектор", они снесут опоры абсолютно безнаказанно. Узнайте их расценки и платите, другого выхода нет.

    1. Долбень! Страну продолжают грабить все папередники!!!! Не только парашовцы! Лиманцы, пелипасовские на кол!!!!

  7. Дамаскина ранее судима. Она работала директором совхоза обворовувала людей и ее посадили .Крышует ее и Назара И.В.прокурор Рябой Е.И.

  8. соберите собрание, вызовите эту козу и просто забейте как мамонта. Когда полиция приедет, кто бил? не видели! какие-то лица спортивного телосложения в капюшонах и балаклавах. И пускай ищут. А коза больше в село не сунется. В 90-х тазик срался от одного слова Октябрьское и Одинаковых. Были пацаны правильные и в районе порядок был и шушура депутатская никого не обижала.

    1. В Лиманах завжди так було. Мешканці села - мляві, більшість взагалі пофігісти. Саме тому селом керують такі собі Панашій і Пеліпас.

  9. А хто риє під Назара як не Піліпас і Кобилюх? Людина скільки для села зробив, а хіба Піліпаси допустять, що так гроші мимо них пройшли? Вони не тільки Лимани акупірували, а й Галицинівку. Всі магазини повідбирали за копійки. Все їхнє. Хозяйва жизні і ніякої управи над ними нема.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button