ЕкономікаПригоди

34,8 млн грн втрат. Збитки від ночного нападу "шахедів" у Миколаєві

Держінспектори підрахували суму збитків від атаки російських «шахедів» у Миколаєві

Цей материал також доступний

Державна екологічна інспекція встановила обсяг завданих збитків Миколаєву внаслідок нічної атаки з використанням безпілотників Shahed 131/136. За результатами досліджень та обстежень території було розраховано, що земельні ресурси зазнали збитків у розмірі 34,8 мільйона гривень.

Вказана атака сталася вночі на 11 лютого, коли російські сили використали безпілотники для атаки на місто. Цей епізод став частиною агресивних дій, що зазнавало Україну у різних регіонах.

Унаслідок атаки виник спалах на території інфраструктурного об’єкту, а також територіальне забруднення, що спричинило значні збитки для місцевого середовища та ресурсів.

Ці дані були включені до єдиного реєстру збитків, завданих навколишньому середовищу внаслідок збройних конфліктів та агресії.

Варто згадати, що під час цієї атаки над Миколаєвом був знищений один з ворожих «шахедів», які впали на житлові будинки, призводячи до травмування 11 людей, з яких двоє потребували госпіталізації. Також у Миколаївському районі сталася пожежа на об’єкті енергетичної інфраструктури.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button