Происшествия

Отака "любов" у Корабельному районі: жінка пирнула свого чоловіка ножем у груди

У Корабельному районі під час конфлікту жінка завдала ножового поранення своєму чоловікові.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

42-річний потерпілий був госпіталізований 19 лютого близько 15:50. Медики діагностували у чоловіка ножове поранення грудної клітини.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження миколаївець отримав за місцем мешкання у Корабельному районі по вул. Новорічній. Під час сімейної сварки із дружиною, в ході спільного розпивання спиртного 40-річна жінка вдарила свого чоловіка ножем. Потерпілого забрала швидка, а зловмисниця разом із дітьми залишилась у будинку.

Знаряддя злочину — кухонний ніж — вилучили співробітники слідчо-оперативної групи. Відносно жінки вирішується питання щодо повідомлення про підозру.

Слідчі Корабельного відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та проводять досудове розслідування. Санкція зазначеної статті передбачає покарання від п’яти до восьми років позбавленням волі.

[do_widget id=text-16]

 

До речі, вчора у Центральному районі Миколаєва п’яна сварка родичів теж закінчилась ножовим пораненням.

18 лютого близько 09:15 до поліції з медичного закладу надійшло повідомлення про госпіталізацію місцевого мешканця з ножовим пораненням живота.

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські Центрального відділу поліції встановили, що тілесні ушкодження 47-річний чоловік отримав від 29-річного сина своєї співмешканки під час застілля.

Попередньо відомо, що у ході спільного розпивання алкоголю між чоловіками виникла сварка, під час якої молодик, який раніше вже мав проблеми із Законом, ножем вдарив потерпілого у живіт.

Зараз чоловік знаходиться у лікарні, а 29-річному зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Нагадаємо, ми писали:
Во время пьяной ссоры молодая женщина в Николаеве зарезала своего возлюбленного

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button