Общество

Шалені ідеї, сюрпризи, компліменти і посмішки панують у школі в Корабельному районі. А конфліктам тут - зась

Останні дні лютого емоційно виснажливі, діти повернулись до школи після карантину, багато хто хворів, і вчителі відчули необхідність покращити атмосферу і додати позитиву до навчального процесу, — повідомляють представники учнівського самоврядування Миколаївської школи № 29:

«Зранку директор школи Лариса Грицюк приготувала для учнів сюрприз. У шкільному автобусі діти познайомились з чарівною мавпочкою – новою гостею нашої Школи щастя.

Разом з яскравою героїнею Лариса Анатоліївна нагадала, що в школі проходить акція «100 шалених ідей», в рамках якої учні можуть запропонувати проекти цікавих змін у школі. Спілкуючись зі школярами, Лариса Анатоліївна дізналась, що улюблені м’які іграшки є лише у дітей з 1 по 8 клас, старші учні улюбленими іграшками назвали планшети, комп’ютери і телефони, які сьогодні все частіше забирають дітей із країни дитинства, спілкування і радості.

Чарівна мавпочка вітала усіх і бажала гарного дня дітям, які заходили на кожній зупинці шкільного автобуса по дорозі до школи. Всю дорогу діти веселились, лунав гучний сміх, і навіть бажання поспати зняло як рукою.

 

У школі подорож мавпочки продовжилась, вона завітала до діток початкової школи, щоб поговорити з ними про добрі слова, які необхідні кожному щодня, розказала цікаві історії про дружбу, щастя, радість і тепло. Учні говорили одне одному компліменти, грали у веселі ігри.

У ресурсному кабінеті старші діти теж отримали свою порцію посмішок, тепла і обіймів, спілкуючись і граючи улюбленими іграшками.

Весь день пройшов на позитиві і приніс море радощів, даруючи довгоочікуваний весняний настрій, і навіть конфлікт, який відбувся напередодні між ученицями, був швидко вирішений медіаторами закладу», — йдеться у повідомленні учнівського самоврядування школи.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: Лавка Дружби, кольоровий туалет, веселкові штори… На “школу щастя” перетворили звичайну в Корабельному районі

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

    1. Это венгерско- закарпатское слово, Украина еще много слов не знает от своих истоков.

  1. Шалені ідеї, сюрпризи, компліменти і посмішки панують у школі в Корабельному районі. А конфліктам тут – зась

    Только в день скорби по погибшей небесной сотне может проходить подобное веселье.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button