Общество

Проекти з Корабельного району очолюють і замикають рейтинг голосування по "Громадському бюджету" Миколаєва-2018

Нагадаємо: до 21 лютого триває загальноміське голосування за проекти, подані миколаївцями в рамках Програми “Громадський бюджет Миколаєва на 2017-2020 роки”.

Проектів, що стосуються Корабельного району, – 21 з допущених до голосування 76-ти.

Простори біля “Парижу” та “Лагуна”,
новинки для дітей та собак:
проекти по Корабельному району
чекають на Ваше голосування

На 17:25 понеділка, 19 лютого, перше місце в рейтингу проектів «Громадського бюджету» (за кількістю тих, хто проголосував за нього — 1125 осіб) займає проект № 15 — щодо перетворення пляжу «Чайка» в громадський простір зі спортивною зоною та місцем для bookcrossing».

Друге місце за кількістю проголосувавших за нього миколаївців (1111 на 19 лютого) займає проект № 41 — щодо придбання нових трамплінів для стрибків у воду для вихованців КБЮСШ.

“Печально видеть детей в роли просителя”: о проекте за
приобретение трамплинов в СКПБ “Водолей”, принадлежащий россиянам

«Замикає» рейтинг також проект з Корабельного району (за який ще можна проголосувати) — проект № 45 — «Облаштування тренувально-вигульного майданчику для собак у Корабельному районі».

Автор проекту, місцевий парубок Юрій Євдокимов пропонує створити спеціальні умови для вигулу тварин на території по вулиці Океанівській (колишній вулиці Артема), 20-в, аби упередити випадки нападу домашніх собак на перехожих.

Вартість проекту № 45 складає 245 000 гривень:

Повний перелік (список) проектів, які отримали позитивну оцінку за результатами розгляду експертною групою з питань Громадського бюджету м. Миколаєва та допущені до відкритого голосування, можна побачити ТУТ.

Проголосувати за обрані Вами проекти можна на інтернет-порталі “Громадський бюджет м. Миколаєва”. Перед голосуванням спочатку потрібно зареєструватися на цьому порталі й підтвердити свою особу за допомогою електронного цифрового підпису або банк-ID. Покрокова інструкція реєстрації – на головній сторінці порталу.

Відео-інструкція для голосування в системі “Громадський бюджет”:

Проголосувати в електронному вигляді можна і в бібліотеках Корабельного району:

– бібліотека-філія № 18 ЦБС для дорослих. Адреса пункту: пр. Корабелів, 12. Режим роботи: понеділок-четвер 11:00 – 19:00; субота, неділя – 10:00 до 18:00, вихідний – п’ятниця.

– бібліотека-філія № 10 ЦБС для дорослих ім. Почесного громадянина м. Миколаєва Крісенка В.І. Адреса пункту: пров. 4-й Прибузький, 35 (мкр. Ш.Балка). Режим роботи: вівторок-п’ятниця 10:00 – 19:00; субота 10:00 – 18:00, вихідний- неділя, понеділок.

– бібліотека-філія № 17 ЦБС для дорослих. Адреса пункту: пр. Богоявленський, 448 (мкр. Балабанівка). Режим роботи: понеділок-четвер 11:00 – 19:00; неділя – 11:00 до 18:00, вихідний – п’ятниця, субота.

– бібліотека-філія № 14 ЦБС для дорослих. Адреса пункту: вул. Знаменська, 33 (мкр. Кульбакине). Режим роботи: вівторок-субота 12:00 – 18:00.

Якщо ви хочете віддати свій голос у паперовому вигляді, прийдіть до ЦНАПу (в будівлі міськради), пред’явіть документи, що засвідчують особу, отримайте бланк для голосування (обов’язково з підписом відповідальної особи ЦНАПу) і зробіть свій вибір. Адреса пункту: вул. Адміральська, 20, (3 під’їзд). Режим роботи: понеділок-четвер 09:00 – 17:00; п’ятниця-субота 09:00 – 16:00; працює без перерви.

[do_widget id=text-16]

 

Після завершення терміну голосування опечатану скриньку направлять до Координаційної ради, яка підбиватиме підсумки. Проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів за рейтинговою системою, стануть переможцями. Якщо у ході голосування кілька проектів наберуть однакову кількість голосів, пріоритетність виконання проекту визначатиметься жеребкуванням.

Кількість переможців проекту обмежується обсягом бюджетних асигнувань, передбачених Програмою на відповідний період для фінансування проектів за рахунок коштів Громадського бюджету міста Миколаєва.
На реалізацію ідей громадян у міській Програмі “Громадський бюджет м. Миколаєва” у 2018 році передбачено 10 млн грн.

Поспішай підтримати своїх!

Як повідомлялося, кожен мешканець міста Миколаєва може проголосувати за 2 проекти – один великий (до 1 млн грн) і один малий (до 200 тис. грн).

Нагадаємо, ми писали:

Майже по мільйону гривень треба на кожен з проектів щодо ремонту бігових доріжок у трьох школах Корабельного району;

“Свежий ветер под паруса перемен”: сквер «ЛАГУНА» в Корабельном районе – в числе проектов “Общественного бюджета”;

Про тренажери та диванчики мріють у школі № 29 в Корабельному районі Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. Нефиг чем заняться какие проекты это что хобби или вы в это действительно верите проектанты?

  2. млин каких нафиг собак, супер для людей бы для начала сделали , а они млять для собак, или вы имееете виду нас

  3. а что со школами, беговые дорожки? вообще можно ли полный список рейтинга на даный момент

  4. Что тут комментировать, просто курам (и сапсанам) на смех. Это просто бред, раньше дети в футбол играли и в салочки , а теперь на компах новые миры строят имея мышление улиток.

  5. Проект с собаками, конечно, полный бред. Собачники пусть за свои деньги убирают за своими питомцами, а не за "тромадськi"!!!!

  6. Корабельный-недолюбленный район, поэтому так много проектов от сюда.Раз Цуканов ничего не делает для района,пусть активисты помогут!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button