Общество

Ліквідували звалища сміття, навели порядок на пляжі "Чайка" і вздовж доріг: впродовж тижня прибиралися в Корабельному районі

Адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради інформує громаду міста про роботи із санітарного очищення, які виконувались протягом минулого тижня:

Із залученням підрядного підприємства ФОП «Кущ Є.В.» виконувались роботи із ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ по проспекту Богоявленському, вул. Океанівській, пр. Корабелів та на території багатоповерхової забудови.

Також, згідно з актами обстеження зелених насаджень, виконувались роботи із санітарної обрізки та знесення аварійних дерев по вул. Океанівська, 10 та вул. Океанівська, 45.

Виконано ручне прибирання прибордюрної частини доріг по внутрішньоквартальному проїзді (маршрут руху громадського транспорту № 76) від проспекту Богоявленського до кінцевої зупинки та другорядній дорозі по проспекту Корабелів.

Також двічі виконано прибирання зупинок громадського транспорту по пр. Корабелів та пр. Богоявленському. Із залученням КП «Обрій-ДКП» регулярно виконується прибирання місць загального користування, зокрема перехрестя пр. Богоявленського та пр. Корабелів, зупинок громадського транспорту по вул. Прибузька.

Із залученням працівників, які направлені з районного центру зайнятості для виконання громадських робіт, виконано санітарне очищення пляжу «Чайка». Найближчим часом адміністрація району планує видалення самостійної порослі на вказаному пляжі.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали:

“Нелюбимая дочка”: ларьки, рекламные щиты и горы мусора, – Корабельный район глазами его жителей;

Почти 27 млн грн в 2018 году потратят на благоустройство Корабельного района, в том числе на уборку мусора – более 4-х миллионов

Читайте новини першими

Связанные статьи

11 комментариев

  1. блин , как печально , раз в год убранные улицы ето уже мего достижение, а то что етот мусор пол года лежит на улице етоо нормальность

  2. Молодцы. А на Маяке когда будет порядок, не пляж а мусорка особенно там где скалы. Воры позахватывали живописные участки, понастроили замков и начхать им на всё остальное. Может людям нанять пару бульдозеров и очистить территорию от воровских построек у реки и леса?!

  3. Теперь поставят патруль и будут штрафовать за оставляемый или оброненный мусор. Только ведь всех не переловят. Наш народ в плане экологии не чистоплотный. Бумажки кидают на землю, не говоря уже про окурки и более крупные предметы.

    1. Да любой народ свинячит. Дело только в выделении денег на поддержание порядка. И порядок нужно прививать с детского сада. Все поправимо. Пару раз штрафанули на 1300 грн. за бычок или пакетик от чипсов - иди жалуйся. Хрен что добьешься, больше времени потеряешь. Так и привычка сразу образуется ложить мусор у урну или в карман.

  4. РЕДАКЦИЯ К.И жителей района нужно тоже привлекать к уборке ну естественно по желанию,только сделать анонс и рекламу.

  5. Сегодня на тсн читал новость, в Швецыии закончился мусор, и они будут брать чужой , вот ето понимаю порядок

  6. говорят , чисто там где не сорят, но ето не про наш город, у нас проблема с нормальной уборкой, и животные которые его разтаскивают с мусорок, а потом возникает людской фактор , вижу лежит мусор то и сам кину

  7. Хочется узнать а что делают наши активисты в то время когда не участвуют в митингах и не блокируют суды
    Ходили бы прибирали вот это активная позиция

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button