Происшествия

Близько 25 кілограмів фасованої наркотичної речовини вилучили поліцейські у мешканця Вітовського району (ВІДЕО)

Миколаївські правоохоронці розірвали злочинний ланцюг у справі наркоділків-закладників та затримали його ватажка — поліція перекрила міжрегіональний канал оптової торгівлі канабісом елітного сорту.

Організував злочинний наркобізнес 40-річний мешканець м. Баштанка Миколаївської області. Залучивши до справи свого товариша — 54-річного знайомого, ділки виготовляли та постачали «отруту» в особливо великих розмірах до обласного центру іншим наркозбувальникам, які, у свою чергу, розповсюджували її безконтактним шляхом через посередників по всій Україні.

Близько 25 кілограмів фасованої наркотичної речовини більш ніж на півмільйона гривень вилучили поліцейські Баштанщини у мешканця Вітовського району. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Розслідуючи угон, правоохоронці встановили, що транспортний засіб може ховати у себе вдома родич викрадача. Поліцейські володіли інформацією, що зловмисник ще й може зберігати і наркотичні засоби, але, що в особливо великих розмірах, дізнались, коли прийшли до нього із санкцією на обшук.

У гаражі, сараї та інших господарських приміщеннях — скрізь був фасований канабіс. 45-річний господар до організації свого наркобізнесу підійшов «відповідально»: вирощував наркотичну речовину на своїй присадибній ділянці, оснастив її системою зрошування та підігрівом, і до вживання готував канабіс самостійно.


У непрацюючого чоловіка також були вилучені грошові кошти у сумі понад 5 тисяч доларів США та 14 тис. грн.


За оперативною інформацією, зловмисник постачав канабіс оптом клієнтам із інших регіонів країни.

Зараз він затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція зазначеної статті передбачає до дванадцяти років ув’язнення із конфіскацією майна.

Очікуються результати експертних досліджень вилученого. Досудове розслідування триває, під час якого будуть встановлені усі обставини кримінального правопорушення, у т.ч. покупці та інші канали постачання наркотиків затриманим.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали:
Поліцейські вилучили у мешканця Вітовського району наркотичні речовини майже на 30 тисяч гривень

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button