Общество

"Кохання поза часом": у Корабельному районі молодят привітав сам "Святий Валентин" (ВІДЕО)

14 лютого, у День закоханих, у всьому світі відбуваються дива, збуваються потаємні мрії сердець, наповнених коханням. Маленьке диво відбулося сьогодні і в Корабельному районі міста Миколаєва – до шлюбу стали закохані пари, і для трьох таких щасливих пар у Корабельному відділі ДРАЦС (начальник- Лариса Рева) працівники закладу, гості з управління юстиції, аніматори та юні артисти зробили цю подію незвичайною.

Нестандартні урочистості відбувалися в рамках Всеукраїнської акції Мін’юсту для закоханих «КОХАННЯ ПОЗА ЧАСОМ». До речі, всі відділи ДРАЦС працюють сьогодні до 24-ї години.

Вітання приймали молоді подружжя: Олександр та Оксана Степанець, Олександр та Наталія Аксьонови, Михайло та Анна Михайлови.

 

Новостворені сім’ї привітав і Святий Валентин, висловлюючи надію на щасливі родинні стосунки молодят, бо інакше просто бути не може.

Керівник Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Роман Возняк і начальник Управління державної реєстрації ГТУЮ у Миколаївській області Георгій Решетілов вручили молодятам свідоцтва про шлюб та побажали зберігати кохання на довгі роки.

Атмосферу свята наповнили чарівністю виступи учасників зразкового ансамблю танцю «Улыбка» Палацу культури «Корабельний» (керівник – Олена Михайлівна Заборовська) та випускниці Школи мистецтв №2 Катерини Дадіані, скрипка якої співала про кохання.

 

Обряд урочистої реєстрації шлюбу – подія надзвичайна сама по собі, Сьогодні це свято закоханих пар доповнене турботою держави.

Емоції переповнюють. Вони надзвичайні. Приємно бачити щасливі обличчя закоханих та всіх «вболівальників», які прийшли їх привітати.

 

Михайло та Анна Михайлови висловили подяку усім, хто зробив можливим їхній шлюб у цей святковий день:

Свято триває. Нехай воно зробить трішечки щасливішим кожного з вас!

Лара Філін

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Супер ! Особенно понравился св. Валентин . Молодцы , креативно и очень красиво . Респект .

  2. Пусть живут долго и счастливо.Люди влюбленные излучают особенный свет.Главное сохранить то что у вас сейчас есть на многие годы.И все таки через много лет смотреть друг другу в глаза с трепетом и любовью и не искать в толпе что то лучшее и мимолетное потому что ваше счастье рядом .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button