Происшествия

Приставивши до скроні дівчини пістолет, пара співмешканців у дворі в Корабельному районі відібрали у студентки "мобільник"

Миколаївські поліцейські затримали зловмисників, які під погрозою пістолету відібрали мобільний телефон у студентки.

10 лютого близько опівночі пара співмешканців напали на неповнолітню потерпілу у дворі багатоповерхового будинку по пр. Корабелів у Корабельному районі Миколаєва. 17-річна студентка саме поверталась із зустрічі з подругою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Спочатку хлопець, наздогнавши жертву, спитав її, котра година, дівчина у цей час розмовляла по телефону.

Відповівши незнайомцю, вона поклала мобільний до кишені, проте зненацька зловмисник схопив її за шию та, приставивши до скроні пістолет, почав вимагати віддати телефон своїй спільниці.

Потерпіла зробила усе, як наказав нападник, після чого невідомі втекли, а студентка зателефонувала на спецлінію 102.

За кілька днів оперативники Корабельного відділу поліції встановили та розшукали зловмисників.

Пара мешкала в одному з гуртожитків Миколаєва, де вони і були затримані. При собі 19-річний молодик мав той самий пневматичний пістолет, яким погрожував жертві. Телефон заявниці його 21-річна співмешканка збула на одному з ринків міста. Засіб зв’язку правоохоронці вилучили, як і зброю нападника.

Зловмисники були затримані у порядку ст. 208 КПК України. За вказаним фактом слідчі проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 187 КК України «Розбій». За вчинений злочин їм загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Інші обставини розбою встановлюються.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали:
В Николаеве двое неизвестных со стрельбой ограбили секонд-хенд – полиция ищет преступников (видео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. "Телефон заявниці його 21-річна співмешканка збула на одному з ринків міста. Засіб зв’язку правоохоронці вилучили, як і зброю нападника."

    Очень интересные подробности: Как это можно изъять у вора украденное им средство связи да еще к тому же сбытое им на рынке. Гениально, он сам себе его сбыл.

  2. За разбойное нападение статья,срок,конфискация,а за убийство младенца никакого наказания.

  3. так и что самое интересное корабелов инфо с головой не дружит иногда , как я посмотрю) значит воров , матерых уголовников рожи не покажем , а дуру , которая убила своего ребенка во всем ее обличии , для чего ?) чтоб ее разорвали соседи ?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button