Общество

“Громадський бюджет”: ще один спортмайданчик хоче керівництво ДЮСОК у Корабельному районі

Нагадаємо: стартувало загальноміське голосування за проекти, подані миколаївцями в рамках Програми “Громадський бюджет Миколаєва на 2017-2020 роки”

Проектів, що стосуються Корабельного району, – 21 з допущених до голосування 76-ти.

Один з них – проект № 62 — створення спортивного майданчика на базі Дитячо-юнацького спортивно-оздоровчого комплексу, розташованого за адресою площа Заводська, 1.

«З метою популяризації здорового образу життя, відволікання підростаючого покоління від вулиці, необхідні заходи направлені на створення об’єктів, які сприятимуть оздоровленню нації. Таким об’єктом може бути спортивна площадка на базі Дитячо-юнацького спортивно-оздоровчого комплексу (ДЮСОК). При наявності даного об’єкту ДЮСОК, мешканці району матимуть змогу покращити фізичну форму, а спортсмени, що відвідують секції, матимуть більшу площу на відкритому повітрі для покращення спортивної майстерності, що дасть можливість підготувати не одне покоління спортсменів, які представлятимуть м. Миколаїв на різних чемпіонатах. На базі ДЮСОК займаються 250 дітей олімпійськими видами спорту, а саме: гандбол, бокс, дзюдо, гребля на байдарках та каное, баскетбол”, – зазначають автори проекту, більшість з яких — представники керівництва спортивного комплексу (Світлана Капур, Віталій Сергеев та Олена Кульбачук).

Вартість проекту, запропонована авторами, складає 968 039 грн.

Як повідомлялося, кожен миколаєвець може проголосувати за 2 проекти – один великий і один малий.

Повний перелік (список) проектів, які отримали позитивну оцінку за результатами розгляду експертною групою з питань Громадського бюджету м. Миколаєва та допущені до відкритого голосування, можна побачити ТУТ.

Проголосувати за обрані Вами проекти можна на інтернет-порталі “Громадський бюджет м. Миколаєва”. Перед голосуванням спочатку потрібно зареєструватися на цьому порталі й підтвердити свою особу за допомогою електронного цифрового підпису або банк-ID. Покрокова інструкція реєстрації – на головній сторінці порталу.

Якщо ви хочете віддати свій голос у паперовому вигляді, прийдіть до ЦНАПу (в будівлі міськради), пред’явіть документи, що засвідчують особу, отримайте бланк для голосування (обов’язково з підписом відповідальної особи ЦНАПу) і зробіть свій вибір. Право голосувати мають громадяни, які зареєстровані та проживають у Миколаєві.

Після завершення терміну голосування опечатану скриньку направлять до Координаційної ради, яка підбиватиме підсумки. Проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів за рейтинговою системою, стануть переможцями. Якщо у ході голосування кілька проектів наберуть однакову кількість голосів, пріоритетність виконання проекту визначатиметься жеребкуванням.

На реалізацію ідей громадян у міській Програмі “Громадський бюджет м. Миколаєва” у 2018 році передбачено 10 млн грн. 30% коштів спрямують на малі проекти, а 70% – на великі.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: «Не доведя до ума» или «Всё лучшее ли – детям в Корабельном районе?»

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. ПЛОХО ЧТО НА САЙТЕ ГДЕ ГОЛОСОВАТЬ В НАЗВАНИЯХ ПРОЭКТОВ НЕ НАПИСАЛИ АДРЕС...А ТАК ПРИХОДИТСЯ ОТКРЫВАТЬ КАЖДЫЙ И СМОТРЕТЬ К КАКОЙ ЧАСТИ ГОРОДА ОН ОТНОСИТСЯ...НЕУДОБНО...ЛИШНЯЯ ТРАТА ВРЕМЕНИ...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button