Происшествия

"Швидка" через погану дорогу не змогла потратипи до хворого у Вітовському районі - допомагали МНСники

12 лютого о 19:00 на лінію “101” звернулись медики швидкої допомоги із проханням допомогти транспортувати хворого чоловіка до лікарняного закладу. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Пояснили, що до вул. Залізнична станції «Інгул» у Вітовському районі не можуть дістатись до хворого на спецавтомобілі, через вкрай погану ділянку дороги.

Рятувальники прибули за вказаною адресою на автомобілі підвищеної прохідності аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Чоловіка 1986 р.н., у якого піднялась висока температура, транспортували до лікарні швидкої медичної допомоги м. Миколаєва.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Это только в Жовтневом районе плохо жили, а после переименования все отлично. Кто не согласен- тот сепаратор и агент Кремля.

  2. Интересная у тебя "логика" . Дороги убили еще в Жовтневом районе а рай должен появиться в Витовском и к тому же на второй день после переименования ? :-)

  3. Опять папередники виноваты? А как же 4-х летние достижения и покращення великого майдана, о которых ежедневно вещают по урко-тв?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button