Общество

Про тренажери та диванчики мріють у школі в Корабельному районі

Нагадаємо: стартувало загальноміське голосування за проекти, подані миколаївцями в рамках Програми “Громадський бюджет Миколаєва на 2017-2020 роки”

Проектів, що стосуються Корабельного району, – 21 з допущених до голосування 76-ти.

Один з них — проект № 40 — облаштування сучасного освітнього простору у школі № 29. Вартість реалізації проекту — 97 886 грн (категорія малих проектів).

«Стрімкий розвиток сучасних технологій вимагає від школи постійного оновлення. Мова йде не тільки про оновлення підходів до навчання та виховання, але і про облаштування освітнього середовища. Ми прагнемо посучасному облаштувати освітній простір школи, що дасть змогу реалізувати сучасні підходи до навчання, виховання та розвитку учнів.

Дані нашого опитування виявили чітку залежність мотивації до пізнання нового, та якісного засвоєння знань, від рівня психологічного комфорту учнів, та їхнього емоційно-ціннісного ставлення до навчального закладу. Тому виникає необхідність створення сприятливих умов для пізнання і всебічногорозкриття талантів дітей.

Розуміючи важливість створювання сприятливого емоційно-навчально-відпочинкове середовища у школі, ми вирішили облаштувати для учнів локації у приміщеннях школи і на шкільному по двір’і. Це саме те необхідне інтерактивне середовище, якого так не вистачає сучасному начальному закладу.

Отже, обладнавши приміщення всім необхідним, ми зможемо зробити навчально-виховний процес учнів і в урочний, і в позаурочний час по-сучасному яскравим, цікавим, наповненим і змістовним», — зазначають автори проекту Анна Силкіна та Лариса Грицюк.

Вартість проекту, запропонована авторами, складала 184 440 гривень.

Але загальна сума проекту, відкоригована згідно із зауваженнями Експертної групи, стала тепер майже на половину менше (авторами проекту спільно з управлінням освіти Миколаївської міської ради відкориговані складові кошторису):

Як повідомлялося, кожен миколаєвець може проголосувати за 2 проекти – один великий і один малий.

Повний перелік (список) проектів, які отримали позитивну оцінку за результатами розгляду експертною групою з питань Громадського бюджету м. Миколаєва та допущені до відкритого голосування, можна побачити ТУТ.

Проголосувати за обрані Вами проекти можна на інтернет-порталі “Громадський бюджет м. Миколаєва”. Перед голосуванням спочатку потрібно зареєструватися на цьому порталі й підтвердити свою особу за допомогою електронного цифрового підпису або банк-ID. Покрокова інструкція реєстрації – на головній сторінці порталу.

Відео-інструкція для голосування в системі “Громадський бюджет”:

 

Нагадаємо, ми писали: Майже по мільйону гривень треба на кожен з проектів щодо ремонту бігових доріжок у школах Корабельного. Голосування триває!

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. все остальные школы в идеальном состоянии?? за такой проект не стоит голосовать.

  2. А другие школы не нуждаються!!!не все так идеальны ,если в 54 есть спонсоры и поборы гребут и жопу лижут.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button