Происшествия

На Миколаївщині - жовтий рівень терористичної загрози, - прокуратура області

Підвищена увага правоохоронними органами області приділяється протидії проявам сепаратизму та тероризму, адже на Миколаївщині — жовтий рівень терористичної загрози.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Зазначені питання постійно піднімаються прокурором Миколаївської області Тарасом Дунасом під час проведення міжвідомчих та координаційних заходів правоохоронців регіону, за підсумками яких визначаються спільні скоординовані заходи, спрямовані на попередження, виявлення та профілактику злочинів цієї категорії, на підвищення якості досудового розслідування кримінальних проваджень.

Так, упродовж 2017 року до суду направлено 20 обвинувальних актів проти 12 у 2016 році, з них: 10 обвинувальних актів щодо десяти осіб за ознаками тероризму; 1 обвинувальний акт щодо трьох осіб за ознаками сепаратизму; 5 — за фактом незаконного придбання та збуту спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації; 1 — за фактом порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експертному контролю; 1 — за фактом незаконного зберігання зброї та наркотичних речовин; 1 — за фактом контрабанди культурних цінностей; 1 – за фактом контрабанди наркотичних засобів.

З направлених до суду з обвинувальним актом кримінальних проваджень: 11 за процедурою спеціального досудового розслідування за обвинуваченням; 10 осіб у вчиненні особливо тяжких злочинів, пов’язаних з тероризмом і 3 осіб у вчиненні тяжких злочинів, пов’язаних із сепаратизмом.

Усього закінчено на 10% більше кримінальних проваджень, ніж у 2016 році – 22 проти 20.

ДОВІДКА:

Залежно від наявної інформації про загрозу вчинення теракту, встановлюються такі рівні терористичних загроз:

— «сірий» (можлива загроза) – за наявності чинників (умов), які сприяють вчиненню терористичного акту;

— «синій» (потенційна загроза) – за наявності інформації, яка потребує підтвердження, про підготовку до вчинення терористичного акту;

«жовтий» (можлива загроза) – за наявності достовірної (підтвердженої) інформації про підготовку до скоєння терористичного акту;

— «червоний» (реальна загроза) – найвищий рівень терористичної загрози.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали:
Суд оправдал 21-летнего жителя Корабельного района, воевавшего за боевиков «ДНР»

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. В конце зимы у шизофреников всегда наступает обострение болезни.
    ВСЕ НА ЛОВЛЮ ТЕРРОРИСТОВ!!!!

      1. Интересно бы узнать какие это подлые действия я совершал? Или сказать дураку что он дурак это подлость? Плевать на обалделый национализм это подлость? Подлость это у таких как ты Даниель (это ты сегодня так представился, к стати менять ники тоже дурно пахнет), что верещат от удовольствия когда их ставят раком все эти Порошенки и Гройсманами. Вот это подлость и трусость. Приписывать сепаратизм это подлость присущая всем нацикам не способным аргументировать свое видение ситуации в нашей колонии. Так что прежде чем гавкать утрись и посмотри на себя в зеркало.

        1. Ты очень подлый! Тебе здесь не раз предлагали встретиться, но ты негодяй трусливый, только тут вякаешь и не бось после каждого комента втихаря хихикаешь. Мразь!

        2. Мразь это ты, потому что пишешь под разными никами, уж не тот ли ты " каратист" которого все месят на ринге, Удачи лошара. Злопамятная тварь.

  2. Не зря ж дятлов сепаратюга пытался в Николаеве устроить переворот! А братки тут заправляют по полной! Кстати папаша Дятлова браток 90-х! Жена,есть дочь покойного братка 90! Вот в такой примерной семейке проживает кандидат в мэры города Николаева....

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button