Общество

Служивий поспілкувався зі школярами Корабельного району в рамках міського проекту «АТО. Перерва на війну…»

Учні Миколаївської загальноосвітньої школи № 47 вирішили взяти участь у міському історико-патріотичного проекті «АТО. Перерва на війну…»

Про це повідомляє прес-центр школи.

Безпосереднє керівництво проектом здійснюють вчитель історії О.С. Мерзла та вчитель української літератури Г.О. Павлова.

«Чого ми чекаємо від участі у цьому проекті? Насамперед, сподіваємось, що історико-патріотичний проект допоможе у формуванні світоглядної позиції та ціннісних орієнтирів молоді, сприятиме поширенню пошуково-дослідницької роботи щодо сучасних військовослужбовців, які повернулися із зони АТО. Також учні дізнаються більше про людей, які пишуть сторінки сучасної історії нашої держави.

І ось відбулась перша зустріч з учасником АТО Пономаренко Віктором Михайловичем, який погодився поспілкуватись з учнями та розповісти про свою службу у зоні АТО.

Розповідь Віктор Михайлович супроводжував фотопоказом. Як сказав сам учасник заходу, йому сподобались учні нашої школи, їх непоказова цікавість до подій, які відбуваються в нашій країні. Віктор Михайлович побажав нашим дітям ніколи не бачити війни своїми очима», — йдеться у повідомленні.

«Директор школи, Моторна Зінаїда Володимирівна, за дорученням учнів, запропонувала гостеві дружбу. Отже, готуємось до нових зустрічей!», — розповіли у навчальному закладі.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: Змішана атмосфера кімнати відпочинку учасників АТО

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Респект военным .Дети должны знать кто агрессор и кто оккупировал нашу землю - Россия ..

    1. Для нормального , адекватного Украинца (ты к нему не относишься), оккупанты нашей земли это Россия и США. Они как раз ее сейчас делят, и неадекватность части умственно отсталого населения страны просто утомляет. А порохобот под ником Иван ничего умного никогда не изрекал, так , для массовки брякнет что нибудь...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button