Общество

"Бачити потреби дітей і найголовніше – любити їх": у школі в Корабельному районі вчителі обмінялися досвідом з буккросингу

7 лютого у Миколаївській школі № 29 відбулося засідання вчителів, які зібрались обмінятись досвідом реалізації в школі процесу буккроссинга, в рамках ініціативи «книгоНУШ».

Про це розповіла на своїй сторінці в соцмережі Facebook директор школи № 29 Лариса Грицюк:

«Перед початком обговорення Л.В. Рідкоборода провела вправи «Посмішка по колу», «Нитка очікувань», які підняли настрій присутнім і налаштували на плідну роботу.

Вчитель О.В. Бахмутова презентувала книгу «Різнобарвний менеджмент» Валерія Пекара, вдалося обговорити парадигми мислення людей і «світи» у яких перебувають колективи, а головне – як можуть знадобитись знання з інтегральної динаміки будь-якій людині. Вчителі змогли провести паралель між зміною парадигм мислення і розвитком 24 сильних рис характеру та чеснот з книги «Сильні риси характеру та чесноти. Довідник та класифікація» Мартіна Селігмана та Кріса Пітерсона».

«Л.В. Рідкоборода розповіла, що в книзі Деніела Сігела та Тіни Брайсон «Секрети мозку» описано проблеми різних групп дітей — від дошкільного до раннього підліткового віку. Це дає змогу молодим батькам підготуватися до правильного виховання дітлахів, а досвідченим – виправити деякі помилки, поки ще не пізно. В рамках обговорення книги нагадали основні людські потреби і емоції, узагальнений перелік яких поданий у брошурі Еви Рамбали по ненасильницькому спілкуванню. Любов Вікторівна розповіла, що вправи з книги вона вже неодноразово використовувала у роботі з батьками і дітьми, на батьківських зборах і уроках, закликала вчителів бути більш толерантними, бачити потреби дітей і найголовніше – любити їх», — повідомила Лариса Анатоліївна Грицюк.

«Обидві книги вчителі рекомендували для прочитання, оскільки вони кардинально змінюють мислення і життя людей. Читайте і збагачуйте своє життя новими знаннями!«, — йдеться у повідомленні директора школи № 29.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: “Робити дітей щасливішими – наше заповітне бажання”. У школі в Корабельному районі відкрилась книжкова лабораторія

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. ух какой грамотный, аж противно. Особенно ирония над учительским трудом.
    Само имя Магистр - нездоровое величие. Благо есть интернет и все посмотрят что значат эти термины.

    Бук- книга,кроссинг - продвижение, обмен, делиться, что-то в этом роде. Очень хорошее явление во всём цивилизованном мире, может и в нашем жлобском приживётся. Тем более, когда уже есть и учителя и ученики,никогда. не видевшие возможности современных библиотек. Да и появились уже великие произведения мировой литературы 21 века, не знать о которых СТЫДНО. И сама книга становится предметом роскоши.

    Так що діліться знаннями та інформацією, "учітеся, читайте,і чужому научайтесь
    й свого не цурайтесь".

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button