Общество

Казакова попросила поліцію і прокуратуру перевірити законність проведення тендеру на харчування дітей

Міська влада просить правоохоронні органи розпочати досудове розслідування у зв’язку з порушеннями, допущеними посадовими особами тендерного комітету управління освіти міської ради під час проведення закупівлі послуг з організації харчування в навчальних закладах.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради.

Відповідно до розпорядження в.о. міського голови-секретаря міської ради Тетяни Казакової була проведена перевірка щодо відповідності вимогам законодавства проведення публічних закупівель послуг з організації харчування в навчальних закладах, оформлення документів посадовими особами тендерного комітету управління освіти Миколаївської міської ради. У результаті перевірки було виявлено ряд порушень.

У зв’язку з цим та беручи до уваги важливість якісного та своєчасного харчування і здоров’я юних миколаївців, були підготовлені листи за підписом секретаря міської ради Тетяни Казакової, адресовані начальнику Головного управління Нацполіції в Миколаївській області Юрію Морозу і прокурору Миколаївської області Тарасу Дунасу. У даних документах Тетяна Казакова просить розпочати досудове розслідування і притягнути винних до відповідальності.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: Одесситы «покорили» школьные столовые Николаева: КОП проиграл тендер
на 77 млн.грн. на питание школьников

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Казаковой видать не отстегнули вот она и пенится, а может всё таки её следует СБУшникам хорошеничко проверить, а ???

  2. Какая полиция? Старые менты! Хабарники! В Николаеве в полиции работают 90% старых ментов вымогателей, крышевателей!!! Они точно проверят!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button