Происшествия

На хабарі затримали голову РДА на Миколаївщині та двох його підлеглих

Оперативники Управління захисту економіки в Миколаївській області Нацполіції та слідчі Первомайської місцевої прокуратури викрили у хабарництві посадових осіб однієї з районних державних адміністрації регіону.

Про це повідомляє Поліція Миколаївської області.

Посадові особи райдержадміністрації одержали 20 тисяч гривень неправомірної вигоди, частину з якої у вигляді офісного крісла. Всіх фігурантів затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

20 тисяч гривень неправомірної вигоди вимагали голова РДА та керівники відділу освіти та господарчої групи цього ж відділу за надання в оренду приміщень, що перебувають на балансі адміністрації.

6 лютого фігурантів справи було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Керівники структурних підрозділів одержали неправомірну вигоду у грошовому еквіваленті, а голова райдержадміністрації — у вигляді офісного крісла.


Кримінальне провадження розслідується за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: Домашній арешт в нічний час – суд обрав запобіжний захід військовому лікарю, що вимагав хабаря з призовника

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button