Происшествия

Под Николаевом произошло ДТП со стрельбой – пострадавший госпитализирован

Ночью в пятницу, 2 февраля, под Николаевом произошло ДТП со стрельбой, — сообщает 0512.

Автомобили КIА и BMW Х5 двигались со стороны Одессы. При въезде в Николаев водитель «Киа», поровнявшись с «БМВ», стал выполнять маневр, не убедившись в безопасности перестроения в правый ряд, и допустил столкновение.

После остановки водитель «Киа» произвел четыре выстрела из травматического оружия, одним из которых ранил водителя «БМВ».

С места происшествия водителя «БМВ» с ранениями доставили в БСМП.

[do_widget id=text-16]

 

В то же время, отдел коммуникации полиции Николаевской области сообщает:

«Близько 22:00 2 лютого на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вул. Веселинівська відбувається стрілянина. На місці події поліцейські встановили, що конфлікт між двома чоловіками розпочався на ґрунті дрібної дорожньо-транспортної пригоди. Для вирішення конфлікту один із опонентів, 52-річний мешканець Херсонської області, застосував зброю травматичної дії, на яку мав відповідний дозвіл.

У медичному закладі лікарі підтвердили, що отримані тілесні ушкодження 42-річного миколаївця є непроникаючими та не загрожують життю та здоров’ю потерпілого.

З місця події поліцейські вилучили пістолет. Наразі слідчими Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження», що карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button