Происшествия

"При всій моїй любові до тварин - пристрелю нафік!" - мати дитини, яку в Миколаєві вкусила бродяча собака

«Тільки що мою дитину на кінцевій 8-го маршруту (Намив) вкусила собака! Будьте уважні та обережні, бо собака не лаяла, а просто підбігла та накинулась!« — повідомила близько 11:30 сьогодні,  3 лютого, мешканка міста Миколаєва Міла Ю., зробивши гнівний пост у соцмережі facebook.

«P.S. Публічно заявляю зоозахисникам та іншим, саме зараз відправлюсь на пошуки цієї тварини та при всій моїй любові до тварин — пристрелю нафік!!!» — додала «на емоціях» жінка, трохи пізніше пояснивши свої почуття:

«Люди добрі, перші хвилини просто емоції… Земля начебто з під ніг… Зараз, беручи себе в руки, хоч ще не до кінця… Стосовно ефтаназії — я теж проти ефтаназії здорових тварин, краще їх пристосовувати в сім’ї, але, коли з кожним з нас, або нашими близькими людьми трапляється подібне — вибачте, грішно таке казати, але і голову тієї собаки готова принести!»

Місцяне співчутливо відгукнулися на сумну новину про вкушену дитину.

«На моего ребенка там напало 5 собак одновременно! На территории областной больницы! Мила, я Вас понимаю и сочувствую!» — написала мешканка Л., коментуючи зазначене повідомлення.

«Скільки ж можна? Скільки ще повинно постраждати людей? Головне, що достатньо контактування з кров’ю, рана може бути і невеличка. Я вже мовчу про вакцини, яких у нас просто немає… Якщо пощастить і виловлять цю тварину, помістять її на 10 днів, а потім знаєте що? Якщо здохне, то шалена, якщо все ок — її знов випустять на вулицю, де вона знов буде кидатись на дітей… Замкнуте коло якесь…» — резюмувала мати вкушеної дитини.

Нагадаємо, ми писали: Бродячие собаки убивают николаевцев: статистика (2011 – 2017 гг.)

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Мила есть хорошее средство от бродячих тварей которые кидаются на людей: - это планшетка Изониазида и грам 300 ливерной колбасы, таблетки перетереть в порошок и хорошо перемешать с колбасой, сделать два комочка, и считай двух тварей уже на этом свете нет, я в своём дворе на районе избавился от этих тварей которые ни давали прохода
    ни взрослым ни детям,

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button