Общество

Неповнолітніх миколаївців відправили у СІЗО. На екскурсію

З метою проведення профілактичної роботи, а також зниження рівня злочинності серед неповнолітніх поліцейські відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області спільно із працівниками сектору ювенальної пробації м. Миколаєва організували для вихованців комунального закладу «Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Миколаївської міської ради та неповнолітніх, які опинилися в конфлікті з законом, екскурсію до Миколаївського слідчого ізолятору.

Про це повідомляє відділ ювенальної превенції ГУНП в Миколаївській області.

Начальник відділу ювенальної превенції майор поліції Сергій Демідов нагадав підліткам про відповідальність за скоєння правопорушень та можливі наслідки, а також про злочини, через які вони можуть потрапити до слідчого ізолятора, та ще нагадали про права та обов’язки підслідних.

Заступник начальника відділу з соціально-виховної та психологічної роботи Миколаївського слідчого ізолятору капітан внутрішньої служби Владислав Головко провів для підлітків цікаву екскурсію, розповів про історію СІЗО про порядок і умови утримання, режим, який діє в установі.

Неповнолітні мали можливість побачити камери, карцер, оглянути навчальний клас, де здобувають знання їх однолітки. Також у ході заходу дізнатися про обмеження, які діють за ґратами, як часто можна мати побачення з рідними та чим годують.

Під час екскурсії співробітники установи відповіли на всі питання, які виникали у підлітків. Прогулянка «за колючим дротом» залишила багато вражень та емоцій. Такі екскурсії зазвичай справляють на дітей сильне психологічне враження, сприяють профілактиці злочинності та кримінальної відповідальності, формуванню позитивного світогляду та толерантного ставлення до оточуючих.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали:
Национальная полиция гостеприимно открыла свои двери школьникам Корабельного района

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button