ОбществоПроисшествия

Учень закладу в Корабельному районі викрав телефон та представ за це перед судом

19 січня 2018 року у Корабельному районному суді міста Миколаєва суддею Оленою Кутурлановою було винесено вирок за матеріалами кримінального провадження щодо обвинувачення у крадіжці учня 2-го курсу Вищого професійного училища суднобудування.

Розглядаючи цю справу, суд встановив, що 05.06.2017 о 16:00 обвинувачений, знаходячись в приміщенні кімнати, скориставшись тим, що там більше нікого не було, викрав мобільний телефон марки «Lenovo» модель А1000, вартістю 1795,90 гривень, який належить потерпілому.

В судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні інкримінованого злочину визнав повністю та розкаявся.

Призначаючи обвинуваченому покарання, суд врахував дані про його особу: студент вперше притягується до кримінальної відповідальності, характеризується в цілому посередньо, навчається. Крім того, суд враховує відсутність на час судового розгляду завданої потерпілому злочином матеріальної шкоди шляхом повернення останньому викраденого майна.

В якості обставин, які пом’якшують покарання, суд врахував визнання вини неповнолітнім та його щире каяття у вчиненому злочині.

Враховуючи наведене, суд ухвалив:

Обвинуваченого визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України, та призначити йому покарання у виді штрафу в дохід держави у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку до Апеляційного суду Миколаївської області через Корабельний районний суд м. Миколаєва протягом тридцяти днів з дня його проголошення, з особливостями, передбаченими ч. 1, ч. 2 ст. 394 КПК України.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button