Происшествия

26-річний розбійник пограбував чоловіка на Миколаївському залізничному вокзалі

До Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернувся 53-річний мешканець обласного центру, який повідомив, що став жертвою грабіжника.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Так, зі слів потерпілого, він знаходився біля залізничного вокзалу по вул. Новозаводській та збирався їхати до м. Києва у справах.

Зненацька до нього підійшов невідомий та почав ображати і бити.

Коли чоловік впав на землю, зловмисник заволодів його мобільним телефоном, гаманцем та особистими документами, після чого зник.

Вжитими заходами поліцейські встановили особу грабіжника.

Ним виявився 26-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких злочинів, а наразі ще й перебуває під слідством за скоєння розбійного нападу в Одеській області.

Зі слів зловмисника, заволодівши речами, він одразу позбувся мобільного, продавши його, а кошти за телефон та з гаманця витратив на власні потреби.

Наразі частину речей повернуто власникові.

За узгодженням із прокуратурою зловмисникові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 КК України «Грабіж», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Тривають слідчі дії.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали:
Два грабежа за один день в Корабельном. Один из пострадавших – 10-летний школьник

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button