Происшествия

Миколаївській авіабригаді ВМС поставили неякісні гвинти: збитків - на 1 мільйон 680 тисяч гривень

Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону виявлено шахрайську схему розкрадання бюджетних коштів, якою державі завдано збитків на суму 1 млн 680 тисяч гривен. Про це повідомляє Військова прокуратура Південного регіону України.

Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону в січні 2018 року розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України щодо незаконних дій посадових осіб приватного підприємства − виконавця замовлення на проведення капітального ремонту повітряних гвинтів для військової частини.

Проведеним військовою прокуратурою вивченням установлено, що вказані посадовці, виконуючи умови договору, поставили до морської авіаційної бригади ВМС ЗСУ два начебто відремонтовані повітряні гвинти.

Шляхом шахрайських дій та використання завідомо підроблених документів про проведений ремонт на підприємстві Державного концерну «Укроборонпром» «410 Завод цивільної авіації», що не відповідає дійсності, службові особи підприємства поставили військовій частині вироби неналежної якості та невстановленого походження.

В результаті таких незаконних дій посадовців державі спричинено збитки на суму 1 млн. 680 тис. грн.
Військовою прокуратурою і надалі вживатимуться вичерпні заходи щодо недопущення наживи підприємливих ділків за рахунок державних коштів.

[do_widget id=text-16]

 

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Как можно сливать в прессу эти факты, если суда над виновными ещё не было? И, скорее всего, не будет. Очевидно одно, таким образом происходит незаконное давление прокуратуры и на будущий суд, и на подозреваемых. О целях такого давления можно только догадываться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button