Происшествия

Мертве немовля, загорнуте в поліетиленовий пакет, знайдено на мусорному звалищі

На Миколаївщині поліцейські з’ясовують причини та обставини смерті новонародженої дитини.

30 січня о 14:15 до чергової частини Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області від працівника одного із комунальних підприємств міста надійшло повідомлення про те, що на міському звалищі, розташованому поблизу районного центру, знайдено тіло новонародженої дитини.

Про це повідомляє Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

Прибувши на виклик, працівники слідчо-оперативної групи виявили серед сміття поліетиленовий пакет, в який було загорнуто тіло немовля.

Попередньо, ознак насильницької смерті виявлено не було. Для встановлення остаточної причини смерті дитини призначено проведення судово-медичної експертизи.


Слідчими Первомайського відділу поліції інформація за вказаним фактом була внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками п.2 ч.2 ст.115 КК України «Умисне вбивство» та проводиться досудове розслідування.

Поліцейські з’ясовують обставини події та встановлюють особу й місцезнаходження породіллі.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: “Все в шоке”: новорожденный младенец, оставленный на скамейке в Корабельном районе, умер от переохлаждения

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. Слова " Мусор " в українській мові немає . Слід було написати " ... У СМІТТЄВОМУ баку" .

    А щодо теми - люди перетворюються на тварин . Після 2 світової війни розв'язаної Сталіним були злидні у сто разів більші ніж зараз , але нікому на думку не спадало вбивати дітей .

    1. У Лохинова на стене висит большой портрет Вятровича, Лохинов изучает его "труды". Лохинов плачет от счастья над великими открытиями Вятровичей, весь мир смеется, а Лохинов цитирует. Интересно, Лохинова в клетке привезли в Николаев с Западенщины или усыпили на время перевозки?

  2. Конченные мамашки.Скорее всего очередная многодетная ненормальная.Лучше оставить жизнь ребенку и сдать в детдом,чем просто выбрасывать в мусор.Ну как так можно.Ну в конце концов-презервативы зачем?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button