Общество

Неділя митаря та фарисея: у храмі святих Петра і Павла у Балабанівці відбулася недільна літургія

Сьогодні — неділя митаря та фарисея.

«У храмі Святих Петра і Павла (Корабельний район, Балабанівка) відбулася недільна літургія. Новозбудований, теплий та затишний храм наповнили вірні. Особливо приємно, що багато парафіян приходять цілими родинами. Багато молодих сімей йдуть до церкви разом зі своїми маленькими дітками. Було багато сповідників та причасників.

Сьогоднішню літургію очолив та проповідь виголосив настоятель храму Святих Петра і Павла, митрофорний протоєрей УАПЦ — отець Іван«, — написав у соцмережі facebook мешканець Корабельного району Віктор Мних, опублікувавши відповідні фото.

Нагадаємо, ми писали: “І Бог буде тішитися, бо це буде не просто громада, а християнська родина”. Освячення храму у Корабельному районі (ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Респект священику и церковной общине . Поднять такой храм в наше время - дорогого стоит .

    1. Дорогой дол..б, поднять храм в наше время это как два пальца обо..ть, вот поднять храм в Советские времена это подвиг, а сейчас для батюшек сладкие времена, церковь освобождена от всех налогов и может грабить тупых овец по полной программе, лохов развелось как грязи, все жертвуют на царствие небесное, а жирные свиньи с крестами на пузе рассекают по Николаеву на джипаках, одного такого вместе с "матушкой" наблюдал возле автовокзала на нулевом ленд крузаке. Как может слуга бога купить себе джип за 40 тыс долларов? Может Ивашко меня просветит?

  2. Профессор Шариков : - Ивашко меня просветит?

    Ты больной духовно и к тому же глупый , тебя уже никто не просветит .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button