Происшествия

Чоловік не зміг захистити дружину, яку у нього на очах забив до смерті п'яний сусід

До Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від лікарів про те, що приїхавши на виклик у с. Трикрати Вознесенського району, у будинку вони виявили мертвою 42-річну місцеву мешканку.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області.

Виявилось, що напередодні вечері потерпіла разом із своїм співмешканцем організувала застілля, а через деякий час до них приєднався 42-річний чоловік, який проживав неподалік.

Односельці «відпочивали» майже всю ніч, а перед ранком між господаркою та сусідом виникла сварка, в ході якої злочинець почав бити потерпілу, навіть після того, як вона знепритомніла. В цей час співмешканець потерпілої намагався зупинити злочинця, однак, через надмірну кількість випитого, нічого не зміг зробити. Вже вранці, коли жінка не подавала ознак життя, «товариші по чарці» вирішили викликати лікарів швидкої допомоги, які і виявили тіло та викликали поліцію.

Вознесенські поліцейські встановили, що до смерті жінки причетний саме сусід, якого затримали в порядку ст. 208 КПК України.

За узгодженням із прокуратурою чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: Пьяный мужчина в Николаеве убил бабушку

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

  1. Всему виной обычная синька .Глаза залил и возомнил себя вершителем судеб-воспитатель херов. На эту страну не нужно даже нападать,-она сама себя изнутри вот таким вот способом "сжирает". Обычный круговорот в природе :одну в ящик положат,другого в клетку посадят. С ума посходили все к чертям собачьим

    1. Причем тут страна!?таких уродов везде хватает!вам бы криминал хрони́ку с Сомали показать?

  2. "Чоловік не зміг захистити дружину, яку у нього на очах забив до смерті п’яний сусід."
    "Виявилось, що напередодні вечері потерпіла разом із своїм співмешканцем організувала застілля, а через деякий час до них приєднався 42-річний чоловік, який проживав неподалік."
    Ничего не понятно. Кто муж, кто сожитель и кто из них её побил? Почему муж жил рядом, а жена жила с сожителем?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button