Общество

Молодиків-зловмисників, які заволоділи автомобілем чоловіка, вдаривши його ножем у шию, затримано

Раніше повідомлялось, що 10 січня двоє чоловіків на міжміському автовокзалі попросили потерпілого відвезти їх до с. Калинівка Вітовського району. При в’їзді у населений пункт один із пасажирів вдарив водія ножем у шию, та при наступній спробі удару чоловік схопив руками лезо ножа та вирвався від нападників. Зловмисники, заволодівши автомобілем потерпілого, зникли у невідомому напрямку.

Ранили ножом в шею и отобрали автомобиль… Николаевской полицией
объявлен план «Перехват»

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого». Санкція цієї статті Кримінального Кодексу передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

На розшук нападників був зорієнтовані особовий склад Вітовського відділення поліції, найближчих районів та громадськість. Згодом поблизу одного з сіл Баштанського району оперативники виявили автомобіль потерпілого, який наразі повернуто власнику.

Провівши низку оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку спільно із Вітовським відділенням поліції ГУ Нацполіції в Миколаївській області встановили та затримали зловмисників. Ними виявилися двоє мешканців Баштанського району 18-ти та 25-х років, старший з яких вже мав проблеми із законом за скоєння аналогічного злочину на території сусідньої держави.

Наразі чоловіки затримані у порядку ст. 208 КПК України, їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Зі слів затриманих, відібраний автомобіль вони планували продати на запчастини, але, побоюючись бути викритими, залишили його у лісосмузі, — повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Зачем лица ретушировать? Страна "героев" должна знать. А может кто ещё в них узнает своих обидчиков.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button