Общество

Учнів школи у Корабельному районі перед уроками зустрічали обіймами казкові герої

Чим ширше ви посміхаєтеся і чим частіше радієте, тим більше шансів, що ви проживете довге і щасливе життя. Коли людина посміхається, обіймає когось, в її організмі починають вироблятися гормони радості, які позитивно впливають як на емоційний, так і на фізичний стан організму.

Вчителі Миколаївської школи І-ІІІ ступенів № 29 вже давно помітили, якого прекрасного результату в навчанні і вихованні дітей можна досягти, якщо сповнювати кожен день людяністю і духовністю. Відкривається чудова можливість виховати не тільки розумну особистість, а й щасливу людину.

Про це 24 січня розповіла на своїй сторінці в соцмережі Facebook директорка школи № 29 Лариса Грицюк.

«Ставши учасниками українсько-литовського проекту «Інтегральне лідерство в освіті», ми детальніше дізнались про 24 сильні риси характеру та чесноти, виділені Мартіном Селігманом та Крісом Пітерсоном, які повинні виховуватись в учня Нової української школи. Сьогодні перелік цих рис характеру і чеснот – абетка для кожного вчителя нашої школи, їх формування — основа будь-якого уроку і виховного заходу», — йдеться у повідомленні.

«З самого ранку учні старших класів подарували море найкращих емоцій своїм товаришам, вчителям і батькам, які привели діток до школи. Прекрасні чесноти і риси характеру: доброта, любов, оптимізм, гумор, віра, креативність і вдячність прокинулись у душах кожного завдяки щирим обіймам улюблених казкових героїв, які не жалкуючи емоцій дарували всім частинку свого тепла», — розповіла директорка навчального закладу.

«Білосніжка, ведмедики, супергерой і чарівний ельф від усієї душі обіймали кожного, і на обличчях багатьох дітей і дорослих з’являлись щасливі усмішки і відчуття, що їх люблять, що вони не одинокі. Такий початок навчального дня безумовно приносить велику користь, виконуючи найважливішу на сьогодні місію – об’єднує людей і робить їх щасливішими і здоровішими», — додала Лариса Грицюк.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: Лавка Дружби, кольоровий туалет, веселкові штори… На “школу щастя” перетворили звичайну в Корабельному районі

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Народ, не надо гадить в вопросах, касающихся детей! Ребята молодцы. Спасибо!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button