Происшествия

Разом із сином по кризі додому: похід через річку Південний Буг забрав життя 36-річного мешканця Миколаївщини

Вечір 24 січня для однієї з родин, проживаючих в смт. Богданівка Доманівського району на Миколаївщині став трагічним.

Чоловік разом з чотирнадцятирічним сином повертались додому з тренування, що проводяться у с. Констянтинівка Арбузинського району. Для скорочення шляху вони попрямували через кригу по річці Південний Буг.

Зі слів хлопця, батько йшов першим, але раптом на середині шляху (ширина річки в цьому місці приблизно 150 м) він раптово провалився під лід. Перебуваючи в шоковому стані, підліток все одно одразу ж сповістив маму та побіг кликати на допомогу.

В цей час на місце негайно виїхало чергове відділення 28 Державної пожежно-рятувальної частини. Огляд водойми в усіх можливих місцях рятувальники проводили ретельно та з додатковим освітленням від прожекторів. Але всі зусилля та пошукові роботи результати не дали, адже в цьому місці сильна течія. Шанси зрівнялись майже з нулем.


Ось так звичайний похід додому забрав життя 36-річного голови сім’ї.

[do_widget id=text-16]

 

У зв’язку із морозною погодою на водоймах області починає формуватись льодяний покрив. Наразі товщина криги занадто тонка, тому виникає висока ймовірність нещасних випадків, заручниками яких можуть стати як рибалки, так і випадкові пересічні громадяни.

Рятувальники Миколаївщини кожного дня вирушають у рейди заледенілими водоймами, спілкуючись з населенням щодо дотримання правил безпеки задля уникнення травматизму та гибелі на воді. Але достукатись до сумління кожного досить важко!!!

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

«Шановні громадяни! Будьте пильними! Ні в якому разі не наражайте себе та оточуючих на небезпеку! Невже скорочений шлях додому може коштувати ціни Вашого життя? У разі екстреної ситуації звертайтеся за номером Служби порятунку 101!», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали: Загинули дві дівчини при спробі перепливти Південний Буг на човні

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button