Происшествия

Вбивство у Миколаєві: чоловік задушив шарфом співмешканку і викликав поліцію, щоб відвести від себе підозру

До Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області 21 січня звернувся 44-річний чоловік з повідомленням про те, що не може потрапити у квартиру до своєї співмешканки та підозрює, що з нею могло статись непоправне.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

За допомогою спеціалістів двері квартири відчинили, та безпосередньо у приміщенні виявили тіло 42-річної господарки.

Після проведення судово-медичної експертизи було встановлено, що смерть потерпілої настала внаслідок механічної асфіксії – удушення.

Вжитими заходами правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний її співмешканець–заявник, якого було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Зі слів чоловіка, на вихідних, після спільного вживання спиртного, між ними виник словесний конфлікт, який переріс у штовханину. Розлютившись, чоловік схопив шарф та задушив ним жінку.

 

Після скоєного чоловік забрав грошові кошти потерпілої та пішов геть, а наступного дня вирішив перевірити, чи жива жінка.

Наразі за узгодженням із прокуратурою 44-річному зловмисникові повідомлено про підозру за скоєні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу та можлива перекваліфікація події. Триває слідство.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: В Николаеве мужчина избил и задушил свою мать

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. А в чем собственно состоит новость? Это будни незалежной демократичной краины. Допустим, коммента Лохинова вы здесь не дождетесь, не царское это дело видеть вокруг себя реальность, вот Донбасс, Крым (ПО ОБРАБОТАННОЙ, ПРОШЕДШЕЙ ЦЕНЗУРУ ИНФЕ) это для него и нациков- ненавистников иже с ним.

    1. Профессор Шариков /А в чем собственно состоит новость? Это будни незалежной демократичной краины./

      У вас в России побольше нашего убивают . А уровень преступности в стране определяется не наличием убийц , а умением властей их обезвреживать .

    1. Magistr /Яка страна таки и люди/

      Нет Магистр - Які люди така і країна . Прав был М.Горбачов когда говорил : " А народ у нас [censored] ".

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button