Общество

Компліменти допомагають вчитися школярам у Корабельному районі

Методики, освоєні в рамках українсько-литовського проекту «Інтегральне лідерство в освіті», з вересня-місяця активно використовуються вчителями Миколаївської школи № 29, розташованої у Корабельному районі.

«Я, як вчитель історії, починаю свої уроки з вправи «Комплімент», яка сприяє гарному налаштуванню на активну співпрацю і відкриту взаємодію учень – вчитель, учень – учень.

Вправа направлена на виявлення найкращих рис і якостей тих, з ким сьогодні хочеш освоїти нові знання, отримати новий досвід, розширити свій кругозір, вона робить учасників уроку більш відкритими і допомагає повірити у свої можливості.

Я помітила, що вправа «Комплімент» значно покращує результат навчання під час уроку, збільшує рівень «включення» учня, діти стають добрішими, об’єднуються навколо спільної мети, зростає рівень довіри до вчителя», — розповідає на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook директор школи №29, вчитель історії та правознавства Лариса Грицюк.

Урок історії, який розпочався з вправи, продемонстрував краще засвоєння учнями матеріалу уроку і дуже сподобався дітям.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: “Робити дітей щасливішими – наше заповітне бажання”. У школі в Корабельному районі відкрилась книжкова лабораторія

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Распространите этот метод и на учителей. Возможно, комплименты улучшат мотивацию и учителей тоже и тогда учителям не придётся платить большую з.п. А освободившиеся средства направить на укрепление ВСУ.

  2. Шурик ну ты и дурик. Лариса Анатольевна в мои школьные годы находила к каждому подход и к плохим и хорошим не смотря на других учителей которые даже руки притягивали . Для нее все ученикибыли равны. Так что Шарик ты болбес

  3. Б.А.Д. - Шурик ну ты и дурик. Так что Шарик ты болбес

    Так и не понял , балбес и дурик Шарик или Шурик , или обое ? :-)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button