Спорт

Боксери з Корабельного району - знову кращі: школярі-спортсмени вибороли путівки на Чемпіонат України

Дві золоті медалі, одна срібна і дві бронзові — такі результати виступу миколаївських спортсменів з Корабельного району на регіональному чемпіонаті України по боксу серед школярів.

Артур Алфімов у ваговій категорії 44, 5 кг та Максим Катеринич (68 кг) перемогли суперників і, окрім перших місць, вибороли путівки на Чемпіонат України. Разом із ними на змагання також поїде і Євгеній Маханьковський (80 кг), який на цьому чемпіонаті здобув срібну медаль.

Треті місця завоювали Олексій Алейник (вагова категорія 50 кг) і Влад Приймаченко (62 кг). Окремо варто виділити бій Влада Калашникова. На ринзі він боксував проти боксера із Білорусі та виграв поєдинок одноголосим рішенням суддів.

 

Усі хлопці тренуються в «СДЮСШОР-6» під керівництвом тренера Віталія Бакальця, у Корабельному районі. Саме він повідомив до «Корабелів.Інфо» про перемоги юних спортсменів.

«Змагання пройшли дуже вдало. Це достойний початок нового спортивного року. У нас в планах багато змагань і, звичайно, багато перемог, тому хлопці молодці, що почали одразу із медалей”, — каже тренер юних спортсменів Віталій Бакалець.

Загалом у змаганнях взяли участь 141 спортсмен із Миколаївської, Одеської, Херсонської, Хмельницької областей та Республіки Білорусь.

Наступний етап — чемпіонат України по боксу серед школярів, він відбудеться 12-18 лютого у місті Бердянськ.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button