Происшествия

З пістолетом - до "ювелірки" та далі. Два розбійних напади в Миколаєві за одну годину: оголошено розшук озброєного чоловіка

Сьогодні, 22 січня, приблизно о 12:30 невідомий чоловік здійснив спробу розбійного нападу на ювелірний магазин на вул. Космонавтів. Погрожуючи продавцю предметом, схожим на пістолет, зловмисник вимагав ювелірні вироби. А коли до зали зайшов ювелір, зловмисник відразу втік, — повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Та не минуло і півгодини, як той самий чоловік забіг до фінансового закладу на пр. Миру та скоїв розбійний напад, забравши з каси три тисячі гривень. Працівники установи натиснули «тривожну кнопку» та викликали охорону, яка і повідомила у поліцію про скоєння злочину.

Слідчим Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області за вказаними фактами розпочаті два кримінальні провадження за ч. 3 ст. 187 ККУ «Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище», що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Прикмети зловмисника: віком до 30-ти років, середньої статури, невисокого зросту, з бородою та вусами, може носити окуляри.

Був одягнений у зелену куртку, світлі джинси та чорні кросівки.

На розшук злочинця орієнтовані всі екіпажі патрульної поліції.

Шановні громадяни, злочинець може бути озброєний, тому просимо не вживати самостійних заходів для його затримання, а одразу викликайте поліцію за телефонами «102» або звертайтесь до Інгульського відділу поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. 12 Поздовжня, 42 А, або тел. (0512)21-61-11, 21-61-92, 21-61-96.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. так это дидзьо, насмотрелся украина мае талнты а теперь их воплощает в реальность, молодчага прям как наши бедные депутаты

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button