Происшествия

Загинули дві дівчини при спробі перепливти Південний Буг на човні

22 січня (о 01:15) до Служби порятунку від місцевих мешканців надійшло повідомлення про те, що при спробі перепливти річку Південний Буг на човні загинуло дві дівчини. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Як стало відомо пізніше, троє молодих людей: чоловік 1993 р.н. та дві дівчини 1997 р.н. вдень 21 січня виплили на човні із села Новокантакузівка Доманівського району в село Бузьке Вознесенського району.

Вирішивши всі справи, повертались на човні назад.

Через деякий час рідні забили тривогу, що молодих людей довго немає і вони не виходять на телефонний зв’язок, тому родичі виїхали на пошуки.

Приблизно через півтори години першим знайшли чоловіка, який знаходився у шоковому стані та з ознаками переохолодження. Його доставили додому, відігріли. Наразі його стан здоров’я задовільний.

Молодий чоловік розповів про те, що при переправі (ширина річки в цьому місці приблизно 60 — 70 м), у 15 —  20 метрах від берегу, човен перевернувся. Всі троє потрапили у крижану воду. Він витяг одну з дівчат на берег, друга також майже вже була на березі.

Родичі, не припиняючи пошуки, першою знайшли на березі одну з дівчат, вже без ознак життя. Бездиханне тіло іншої виявили в півтора кілометрах від місця трагедії по дорозі до села Бузьке. За попередньою інформацією, перша дівчина потонула, а друга померла через переохолодження.

Так трагічно закінчився цей епізод. Крижана вода та низька температура забрали два молодих життя.

«Шановні мешканці та гості нашого краю! Не випробуйте долю! Бережіть своє життя та життя рідних!«, — йдеться у повідомленні рятівників.

[do_widget id=text-16]

Читайте новини першими

Связанные статьи

15 комментариев

  1. Прокатил на лодочке идиот ! Просто так в спокойных условиях лодка не переворачивается ! Стоит поработать над этим следственный отдел , как так могла лодка вдруг перевернуться ! Дурачился на все 99% уверен , раскачивал лодку типа в прикол ! Два трупа

    1. Одна упасть могла по пьяни, начали вытаскивать и перевернули лодку. Еще и ветер такой был. Вот и все дурачество. В любом случае тип попал. В луже тонут, а тут хоть и речушка 60м. но всеравно глубокая вода, какие то захудалые жилетики можно было с собой прихватить. Досадно. Нет ни мостиков пантонных в тех местах, ни переправ.. всем селом смастерить плот могли. Лодочками переправляются в январе. Мрак!

  2. Димон совсем не смешно, жаль что произошло так всё печально. Слов нет соболезную

  3. Согласно фотографии дело было летом, зачем печатать такие давнишние новости, или у кого то с головой не в порядке?

  4. Фотку можно любую выставить.Летом от переохлаждения не умирают в воде.Не понятно только че они в такую холодину решили переплыть и без жилетов.
    Печально

    1. Вот как раз фотку нужно не любую вставлять а по сути, это нормальная практика в нормальных СМИ. Конечно для "ВТопов" ВСЕ ПРОКАТИТ. Можно было поставить фотку картины "Девятый вал" Авазовского, этот селюк бы схавал и не поперхнулся.

  5. У тебя собака с головой не в порядке. У людей горе, а ему фотку с трупами надо. Убедиться и заткнуться

    1. Пацанчик, ты тупой или придуриваешься, при чем тут фотка с трупами? Ты вообще чем думаешь, неужели все сапсаны так тупы, не позорь благородную птицу, назовись лучше петухом, это тебе подойдет, ума у тебя столько же.

  6. Непонятно они что ночью возвращались?? а день 21 числа был чудесный, солнце, морозец и ни единой ветринки, тихо как на луне.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button