Общество

Простори біля "Парижу" та "Лагуна", новинки для дітей та собак: проекти по Корабельному району для "Громадського бюджету Миколаєва"-2018

На Громадський бюджет м. Миколаєва було подано всього 117 проектів різної тематики (від облаштування громадського простору, дитячих та спортивних майданчиків, благоустрою скверів, дворів тощо, до створення умов для відпочинку та навчання для дітей з інвалідністю та особливими освітніми потребами).

В Корабельном районе предлагали создать “Богоявленскую сечь” и генератор тумана

До голосування були допущені 76 проектів (з них 44 великих та 32 малих) загальною вартістю на суму 37 млн. 526 тис. грн.

До речі, проект про створення у парку «Богоявленський» табору з військово-патріотичного та національно-свідомого виховання «Богоявленська січ», запропонований Сергієм Параскуном, було відхилено ще на етапі розгляду проектів експертною групою та не допущено до відкритого голосування.

Всего на финансирование инициатив горожан в 2018 году выделено 10 млн. грн.

Проекти, які найбільше підтримають мешканці, будуть реалізовані з бюджету мiста.

Голосування буде проходити протягом 2-х тижнів: з 08.02.18 по 21.02.18 р. і має відбуватися за допомогою електронного ресурсу сторінки Миколаївської міськради та виділених міст (урн) для паперового голосування (місця будуть визначені до 01.02.18 р.).

Кожен мешканець міста зможе проголосувати за 2 проекти – один великий і один малий.

17 січня було проведено жеребкування з метою присвоєння особистого номеру проектам, які отримали позитивну попередню оцінку координаційної ради та підлягають подальшому розміщенню на офіційному сайті Громадського бюджету м. Миколаєва для проведення голосування.

[do_widget id=text-16]

 

Заступник голови райадміністрації Алла Луцька надала список проектів, які стосуються Корабельного району та пройшли експертну раду, отримавши нову номерацію:

Наступний крок — відкрите голосування. Давайте підтримаємо своїх земляків!

Повний перелік (список) проектів, які отримали позитивну оцінку за результатами розгляду експертною групою з питань Громадського бюджету м. Миколаєва та допущені до відкритого голосування, можна побачити ТУТ.

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. И зачем это всё надо?!!! Всё равно те же самые жители, для которых это по идее делается, в следующую же пятницу нажрутся, как свиньи, и всё это разломают и разнесут к чертям собачьим. Для КОГО это делать? Бессмысленно.

  2. Мало что-то сделать. Нужно предусмотреть средства и штат на поддержание вновь созданной инфраструктуры. Иначе всё превратится в хлам. В настояще время не хватает средств содержать в более менее сносном состоянии то, что уже построено и то, что осталось от СССР. Плодить новые объекты, чтобы потом они разрушались - это выбросить часть денег на ветер, а другую часть отдать заинтересованным структурам.

  3. Все что больше 200-250т. грн. откровенное воровство, с другой стороны, если выделенно 10 млн. и не выработают эти деньги - их скрысят в любом случае.

    Из прочитанного для себя сделал отметки.

    Дендропарк возле Фуршета(Белая Акация) - 197т. 100% надо, все пользуются.
    зелене місто, наротив Эпицентра - 166т. - 100% надо, потому что огромный парк, требует средств которые никогда из бюджета к нему не доходят.

    Сучасний освітній простір для 29й школы - 97т. - результат от улучшенного образования очевидный.

    Пляж "Чайка" за 600т. - там конечно меньше не получится, но сомнительно что эти средства таки будут использованны по назначению. Пляжем много кто будет пользоваться.

    1. Касательно пляжа"Чайка", до тех пор пока не работают, а точнее отсутствуют очистные сооружения и город откровенно cepeт в речку, кроме местных бичей, ни кто этим пляжем пользоваться точно не будет.

      1. Пока там будет отдыхать креветко-пивная братия - никому не нужны будут очистные сооружения. И так сойдет! А если окультурить это место, тогда может быть найдутся люди, которые не хотят купаться в кишечной палочке.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button