Общество

"Проїзд дорогами області забезпечено, одеський напрямок знову відкрито", - Миколаївська облдержадміністрація

Станом на 9:00 год 17 січня проїзд автомобільними дорогами загального користування державного значення ЗАБЕЗПЕЧЕНО.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської ОДА.

Дорожні служби боролися з наслідками негоди в режимі цілодобового чергування.

Для забезпечення безперебійного руху було задіяно 56 механізмів (плужні та піскорозкидачі), 82 робітника та використано 632 тонни піщано-сольової суміші й 117 тонн солі.

«Також повідомляємо, що з 21:00 години 16 січня відновлено рух вантажних автотранспортних засобів на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на м.Таганрог), км 55+000 — км 129+168 (від межі з Одеською областю до міста Миколаїв).

Звертаємо увагу учасників дорожнього руху на можливі ускладнення погодних умов 17-18 січня та закликаємо бути уважними, дотримуватись правил дорожнього руху, дистанції, швидкісного режиму та не перешкоджати роботі спецтехніки. Закликаємо по можливості утриматись від поїздок автотранспортом на час стабілізації погодних умов.

Також нагадуємо, при виникненні надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування Миколаївської області, негайно повідомити оператора диспетчерської служби САД за тел: (0512) 56-41-16, (067) 512-65-41 та при можливості не продовжувати рух, а зачекати в місцях відстою транспортних засобів та дати можливість безперешкодної роботи дорожньої техніки.

Дзвінки приймаються цілодобово», — йдеться у повідомленні прес-служби.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button