Происшествия

Кримінальне «хоббі»: дільничного миколаївської поліції затримали на збуті наркотичних засобів

Співробітник превенції одного з підрозділів поліції Миколаївщини був викритий працівниками внутрішньої безпеки НПУ у кримінальному «хоббі». Поліцейский збував серед своїх знайомих канабіс. Затриманому лейтенантові загрожує позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області.

Інформація щодо протиправної діяльності одного з працівників підрозділу обласної поліції стала відома наприкінці 2017 року оперативникам Миколаївського управління Департаменту Внутрішньої безпеки НПУ. Після перевірки було встановлено, що 26-річний дільничний офіцер поліції працює «на два фронти» — крім виконання службових обов’язків приторговує наркотичними засобами.

За зібраними матеріалами УДВБ НПУ прокуратурою Миколаївської області було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Про «бізнес» викритого співробітника повідомили і керівництво ГУНП у Миколаївській області.

Канабіс лейтенант поліції збував серед своїх знайомих різними партіями тривалий час. За 5 грам «трави» брав 500 гривень. В середньому, за місяць поліцейський мав 10-20 тисяч гривень «додаткового» прибутку.

https://www.facebook.com/959666410789182/videos/1575436999212117/

 

Спільними заходами працівників внутрішньої безпеки Національної поліції України, миколаївської прокуратури, за сприяння керівництва поліції Миколаївщини наркоділка в погонах було затримано в порядку ст.208 КПК України на черговому збуті «дурман-зілля».

На теперішній час тривають заходи щодо оголошення дільничному офіцерові підозри та обрання міри запобіжного заходу. За збут наркотичних засобів затриманому правоохоронцю загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: Средь бела дня полиция поймала двоих наркоманов в Широкой Балке

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. удивили торговлю наркотой самогоном металлоломом в деревнях и по сей день кришуют участковые меньше контроля со стороны областного управления

  2. Участкового не для того ставят на должность, чтобы он всё в свой карман складывал. Делиться нужно со старшими товарищами...

  3. Мусора торгуют наркотой везде и повсеместно
    При небольших объёмах продаж её и покупать не надо у наркош отбирают и прибыль 100%
    Мусор-барыга яркий пример цивилизованного правового общества
    Как и депутат барыга
    Про президента вообще молчу

  4. В ходе досудебного расследования установлено, что офицер Центрального отдела полиции Павлищев, имея в силу работы и личных связей возможность получать канабис бесплатно или ниже цен нелегального рынка, решил сбывать канабис другим лицам с целью получения незаконной прибыли...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button