Общество

У Корабельному рятувальники пояснюють мешканцям правила поведінки при низьких температурах, працює пункт харчування

16 січня 2018 року інспекторським  складом Корабельного РВ у м. Миколаєві ГУ ДСНС України у Миколаївській області проведено рейд у приватному секторі Корабельного району.

Читайте також:
Професія мужності і відваги: юнаків
запрошують навчатися у ВНЗ ДСНС

Під час рейду жителям було доведено основні вимоги безпеки під час користування пічним опаленням та правила поведінки при низьких температурах.

Дбайте про протипожежний стан
власних помешкань під час
використання пічного опалення!

У зв’язку із різким погіршенням погодних умов, а саме: зниженням температури та випаданням опадів, до уваги городян доведено, що тривале перебування на вулиці може призвести до переохолодження й надано рекомендації у разі його настання. На згадку про зустріч всі громадяни отримали листівки застережливого змісту із зазначенням екстреного номеру Служби порятунку «101».

 

Крім того, Корабельний РВ у м. Миколаїв ГУ ДСНС України у Миколаївській області повідомляє, що в районі працює пункт гарячого харчування, видачі одежі та обігріву для малозахищених осіб в приміщенні відділення Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), за адресою: м. Миколаїв, вулиця Металургів, 8 (з 9:00 до 17:00 — прим. ред.)

[do_widget id=text-16]

 

Бережіть себе! В екстрених ситуаціях  телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button