Общество

"Любіть один одного!" - священник з Корабельного району привітав всіх з Різдвом Христовим

Священник з храму імені Святих Апостолів Петра і Павла, розташованого у мікрорайоні Балабанівка, настоятель церкви митр. прот. Іван Дідух, якого місцеві мешканці поважно звуть отець Іван, вітає всіх з Різдвом Христовим:

«Закінчується Святвечір, і ми входимо в саме свято Різдва Христового. Якими словами найкраще привітати, як не словами ангелів:

«Слава у вишніх Богу і на землі мир, в людях благовоління» (Лк.2,14). Бог прославився сповнивши обітницю. На землю прийшов Спаситель, прийшов з любові Божої до нас. Але чи всі почули цю ангельську звістку, а ті, що почули чи зрозуміли. Чи проросло в серцях наших Слово. Чи виконано заповідь: «… Любіть один одного! Як Я вас полюбив, так любіть один одного й ви!» (Ін.13,34)?

Різдво Христове дає нам можливість почути і зрозуміти цю заповідь. Воно дає нам радість дітей, дітей Божих. То ж радійте цією радістю, діліться цією радістю, щоб весь світ почув: Христос народився.

Вітаю всіх Вас, рідних і друзів Ваших з Різдвом Христовим. Миру Вам і любові. І благовоління.
Христос рождається! Славімо Його!»

Нагадаємо, ми писали: С отцом Иваном — жители Балабановки стали ближе к Богу

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

    1. ряженый ты, Южак. А отец Иван таки здоровский священнослужитель, таких, как он, единицы.

    2. Южак,дурень ты.Ахинею несешь.Отец Иван,настоящий священник,бессребренник,сколько хорошего для людей,люди его любят,к нему можно всегда за советом прийти,всех выслушает и поможет.Если бы все такие были,может и мир добрее стал и ядом не плевались бы.

    1. Для Вас слово любить только в этом?Уверяю Вас у слова ,любить,есть и другое значение,более чистое.

        1. Фурия, она и в Африке Фурия, и по запахам специалистка, знает где одинаково пахнет.

      1. Не надо меня уверять, я знаю как церковь любит. Учитывая что вы "Цветочек", то вам по своей наивности еще долго будет церковная любовь примером, счастья вам .

  1. "Робота" Шаріка на цьому сайті поливати гів.ом всіх , хто не поділяє його думку . :-)

  2. Отец Иван священник что называется на своем месте , он служит Богу и людям а не деньгам . Жаль , что не так много у нас таких священников .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button