Происшествия

У новорічну ніч в Миколаєві намагалися незаконно експортувати металобрухту на 17,6 мільйона гривень

У рамках проведення операції «Рубіж-2018» співробітниками податкової міліції Миколаївської області та Миколаївської митниці ДФС, спільно із працівниками Херсонського прикордонного загону, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, попереджено незаконний експорт брухту чорних металів, який зловмисники намагались вивезти за кордон у новорічну ніч. Про це повідомляє Головне управління ДФС у Миколаївській області.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.205 Кримінального кодексу України («фіктивне підприємництво»), яка передбачає відповідальність у вигляді штрафу від 5100 до 8500 гривень, або обмеження волі на строк до 3-х років.

У ході оперативних заходів працівниками податкової міліції ДФС Миколаївщини встановлено, що групою осіб завезено на територію одного із торгових портів м. Миколаєва металобрухт, який у подальшому планували експортувати за межі території України на адресу нерезидента від імені фіктивного підприємства.

У ході проведення обшуку вилучено брухт чорних металів у кількості майже три тисячі тон, фактурною вартістю 17,6 млн. гривень.

На вилучену партію товару за рішенням суду застосовано арешт.

Тривають слідчі дії.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: “С поличным” задержали патрульные “металлоломщиков” в Корабельном районе

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button