Общество

Професія мужності і відваги: юнаків запрошують навчатися у ВНЗ Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Шановні юнаки! Запрошуємо Вас для вступу на денну форму навчання за державним замовленням до вищих навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у 2018 році.

На денну форму навчання, за державним замовленням приймаються юнаки віком від 17 до 25 років, що мають повну загальну середню освіту. Вступ на денну форму навчання здійснюється виключно за результатами зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти (за сертифікатами Українського центру оцінювання освіти):

— математика, українська мова та література;
— фізика або хімія;
— фахові вступні випробування (безпосередньо у вищому навчальному закладі) остаточний медичний огляд, психофізіологічне тестування, фізична підготовка.

Після зарахування курсанти забезпечуються проживанням у гуртожитку, харчуванням, форменим обмундируванням і грошовим утриманням за рахунок державного бюджету.

Відповідно до отриманої спеціальності випускники розподіляються для подальшого проходження служби до Миколаївського гарнізону та призначаються на посади осіб начальницького складу державної служби цивільного захисту України.

Для всіх, хто серцем і душею вибрав для себе професію мужності і відваги, твердо вирішив присвятити своє життя нелегкій але почесній службі в ім’я спокою людей, вищі навчальні заклади ДСНС України — це ті навчальні заклади, які перетворюють Ваші мрії на реальність.

 

Для оформлення документів звертатись за адресою: м. Миколаїв, вул. Екіпажна 1, Головне управління ДСНС у Миколаївській області, тел. 49-06-31, або до підрозділів за місцем проживання.

5 державна пожежно-рятувальна частина
ГУ ДСНС у Миколаївській області
(вул. Янтарна 318 В, тел. 099-317-38-03)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button